Marxa del Pelegrí

Una caminada popular que recorre l'últim tram del Camí Ignasià des de Montserrat fins a Manresa. Natura, patrimoni en una experiència única!

La Marxa del Pelegrí és una caminada popular no competitiva que recorre l'últim tram del Camí Ignasià des de Montserrat fins a Manresa, amb tres modalitats que s'adapten als diferents nivells dels participants. Natura, patrimoni i producte local es fusionen en una experiència única!

La Marxa del Pelegrí s’organitza cada any des de 2015 i recorre l’últim tram del Camí Ignasià, des de Montserrat fins a Manresa, seguint les passes que va fer Sant Ignasi de Loiola el 25 de març de 1522.

La caminada original, ‘Montserrat 26’, és un recorregut de 26 km en què podreu descobrir paisatges inspiradors: des del Monestir de Montserrat passa per Santa Cecília, Castellbell i el Vilar, Castellgalí o l’Oller del Mas, fins arribar a la plaça Major de Manresa. 

En les últimes edicions, la Marxa del Pelegrí ha incorporat dues modalitats més per tal de fer-la accessible a tothom: ‘Montserrat 8’, recorregut de 8 km etre Montserrat i Sant Cristòfol de Castellbell i enllaç en transport rodat amb Manresa, i ‘Lluvià 15’, un recorregut circular de 15 km des de Plaça Major, que passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau i la Font de l’Arrel fins l’Oller del Mas, enllaça amb l’últim tram del Camí Ignasià.

Quan?

02/04/2023

On?

Bages

Més informació

Manresa Turisme

Activitat pagament

Web

Al mapa

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda