Parcs en Concert

Un programa de deu actuacions entre el 22 d’abril i el 29 d’octubre en espais naturals i emblemàtics.

El cartell del cicle Parcs en concert 2023 acull artistes com Magalí Sare, Henrio, The Bird Yellow, Amaia Miranda i Vic Mirallas, entre d’altres. Es tracta de concerts gratuïts de cap de setmana en espais patrimonials tan emblemàtics com el conjunt monumental d’Olèrdola, el castell de Montesquiu, el castell de Castelldefels o el Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva.

El cicle Parcs en concert, que forma part del programa Viu el parc, ofereix una gran diversitat de propostes musicals que transiten per estils diversos, des de la música d'autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d'arrel, amb el doble objectiu de promoure també artistes i músics emergents així com dos músics convidats.

Per escollir els dos músics convidats, l'empresa gestora del cicle, Neandertal Records.va fer una convocatòria per triar-los, a la qual s'hi van presentar més de cent propostes. La selecció va recaure amb el cantautor Victori Andreu i la cantant mallorquina Mar Grimalt, que formaran part del cartell d'enguany.

Quan?

22/04/2023 - 29/10/2023

On?

Xarxa de Parcs Naturals

Més informació

Xarxa de Parcs Naturals

Activitat gratuïta

Web

Al mapa

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda