Rutes guiades al Parc del Castell de Montesquiu

Itineraris per conèixer millor el patrimoni natural.

Des del Parc del Castell de Montesquiu s’impulsa aquest projecte amb l’objectiu de conèixer el patrimoni natural de la vall del Ges, Orís i Bisaura, i de l’espai d’interès natural de les serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

Les rutes passen pels municipis de Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora, Vidrà, Sant Vicenç de Torelló, Orís i Torelló, i recorren el territori a la cerca d’aquells elements més destacats del seu patrimoni natural i cultural. Boscos, cingles, salts d’aigua, rierols amagats, prats i pastures, fagedes imponents, ermites romàniques, masos i masies, castells històrics, antics molins, baumes, indrets singulars i inspiradors on es respiren segles de vida rural i tradició.

Totes les sortides es fan els diumenges al matí. La distància dels itineraris varia entre 6 i 13 quilòmetres, i tenen una durada de 3 a 5 hores. Aquest programa és gestionat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura en el marc d’un conveni de cooperació i col·laboració entre la Diputació de Barcelona, el Consorci i l’Ajuntament de Montesquiu.

Quan?

17/09/2023 - 03/12/2023

8:45

On?

Parc del Castell de Montesquiu

Parc del Castell de Montesquiu

Més informació

Diputació de Barcelona

Activitat pagament

Web

Al mapa

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda