Rutes gamificades del Maresme

Explora el Maresme a través d'enigmes, trencaclosques i endevinalles. Treballa en equip i aconsegueix les recompenses!

Explora la cultura del Maresme a través de les rutes gamificades. Quatre rutes repartides per la comarca, per descobrir el patrimoni del Maresme com mai haguessis imaginat. A més, resoldre tots els enigmes té recompensa!

Les rutes, com la mateixa història de la comarca, tracen un recorregut que va des dels assentaments de l’antiga Laietània al Maresme, passant per torres de guaita, i edificis modernistes.

Trepitjaràs museus, esglésies, jaciments arqueològics o castells, entre altres, i descobriràs curiositats que potser mai havies contemplat.
Aquestes rutes es poden fer en família, però també amb amics o en parella.

  • Les rutes

Posem a la teva disposició 4 itineraris per jugar i descobrir el Maresme. Cada ruta abarca una zona geogràfica del Maresme, des del baix Maresme, amb la ruta d'en Picotet, fins a l’alt Maresme, amb la ruta de la Puput. Segueix a cada un dels ocells i et portaran a viure una aventura única.

Cada itinerari té entre 13 i 15 reptes, amb endevinalles, elements amagats o trencaclosques. La ruta es pot deixar en pausa i continuar més endavant. I per aquells equips que arribin fins al final, hi ha recompensa! Es poden aconseguir interessants descomptes en activitats i allotjaments a la comarca.

  • Com jugar

Cal anar a app.turismemaresme.cat i registrar-se a la pàgina, seleccionar la ruta desitjada i anar al punt d’inici. Sempre hi ha un mapa disponible per saber on sou i les parades del recorregut. És recomanable utilitzar el navegador Chrome per una millor experiència d’usuari.

Quan?

16/01/2023 - 07/01/2024

On?

Maresme

Més informació

Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Activitat gratuïta

Web

Al mapa

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda