Far de Calella

Sempre és un bon moment per visitar el símbol per excel·lència de Calella, des d’on es gaudeix d’unes vistes privilegiades. 

 

Des del Far, les vistes sobre la platja de Calella no deixen indiferent. Els tons verds i blaus es combinen a la perfecció per posar el fons a unes fotografies que de ben segur immortalitzaran els millors capvespres d’estiu. I és precisament en aquest moment quan l’activitat s’intensifica. Un dels millors moments per gaudir de les sensacions que s’evoquen des de la màgia d’aquest espai és durant la programació de les Nits d’Estiu que any rere any es celebren durant els mesos de juliol, agost i setembre.

No és extrany doncs, que cada vegada més sigui un dels llocs escollits per parelles que troben en aquest far, el millor indret per donar-se el "sí vull" més important de les seves vides! 

Mirador del Far de Calella

A l’exterior del far, gaudireu d'un excel·lent mirador des d’on es gaudeix d’unes vistes privilegiades de la ciutat de Calella, del conjunt del mar i la costa i més enllà, de les muntanyes del parc natural del Montnegre i Corredor.

Com arribar al Far?

Quan?

14/07/2022 - 30/09/2022

On?

Calella

Més informació

Ajuntament de Calella

Activitat pagament

Web

Al mapa

¿Quieres estar informado de toda la agenda del fin de semana?

Suscríbete
Boletín semanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda