Intrús, Jazz pel Forat del Pany

El cicle de concerts Intrús. Jazz pel forat del pany arriba a la seva cinquena edició amb la programació d’11 concerts entre el 4 de setembre i el 22 d’octubre.

La proposta musical contempla un gran ventall d’estils i propostes, amb sonoritats i instruments variats, des del gospel vocal a la improvisació lliure, passant per una revisió jazzística de compostiors com Mompou i per pinzellades de música electrònica, i aposta, un any més, per la paritat en la selecció dels grups i per apropar-se a d’altres disciplines artístiques.

A més de la proposta musical de gran qualitat, l’Intrús vol posar en valor el patrimoni local ubicant els concerts en espais patrimonials, com esglésies, masies i espais industrials que configuren el patrimoni cultural del Lluçanès.

Es poden adquirir les entrades anticipades amb un cost de 6€ (menors de 12 anys gratuït) a la web www.llucanes.cat/entrades, o a taquilla el mateix dia del concert amb un cost a de 8€ (menors de 12 anys gratuït).

El cicle de concerts Intrús. Jazz pel forat del pany és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i del Consorci del Lluçanès, amb el suport dels ajuntaments dels municipis participants i de la Diputació de Barcelona.

Quan?

04/09/2022 - 22/10/2022

On?

Lluçanès

Més informació

Consorci del Lluçanès

Activitat pagament

Web

Al mapa

¿Quieres estar informado de toda la agenda del fin de semana?

Suscríbete
Boletín semanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda