Sant Cugat, del camp a la ciutat

Sant Cugat, del camp a la ciutat

Acompanyeu en Paul a recollir el tomàquet Mandó. Aprendreu sobre els mètodes de producció, tastareu els productes ecològics de l'hort i en acabar assaborireu un menú al restaurant de l'Àlex

Us convidem a sentir la natura en una jornada màgica apropant-vos a la vida al camp; visitareu un hort i us ensenyaran la importància de l’agricultura ecològica. El Paul us rebrà a la seva masia familiar i us explicarà històries sobre els seus inicis i com han evolucionat els seus cultius i mètodes de producció. Passejant per la finca, viureu l’experiència de recollir amb les vostres mans els tomàquets Mandó en el seu punt òptim de maduresa. A continuació, tastareu junts els productes locals i ecològics de l’hort. En acabar, agafareu els vostres tomàquets i us dirigireu al restaurant de l’Àlex, ubicat en una antiga nau que conserva les seves voltes de fins a 12 metres d’alçada.

Quan?

06/08/2022 - 28/09/2022

Horari a concretar, tots els dimecres d'agost i setembre.

On?

Parc Natural de la Serra de Collserola

Camí de Can Barba

Sant Cugat del Vallès

Més informació

TURISMO VIVENCIAL

Tel. 936571221

Activitat pagament

Web

Al mapa

¿Quieres estar informado de toda la agenda del fin de semana?

Suscríbete
Boletín semanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda