Sant Cugat, del camp a la ciutat

Acompanyeu en Paul a recollir el tomàquet Mandó. Aprendreu sobre els mètodes de producció, tastareu els productes ecològics de l'hort i en acabar assaborireu un menú al restaurant de l'Àlex
Us convidem a sentir la natura en una jornada màgica apropant-vos a la vida al camp; visitareu un hort i us ensenyaran la importància de l’agricultura ecològica. El Paul us rebrà a la seva masia familiar i us explicarà històries sobre els seus inicis i com han evolucionat els seus cultius i mètodes de producció. Passejant per la finca, viureu l’experiència de recollir amb les vostres mans els tomàquets Mandó en el seu punt òptim de maduresa. A continuació, tastareu junts els productes locals i ecològics de l’hort. En acabar, agafareu els vostres tomàquets i us dirigireu al restaurant de l’Àlex, ubicat en una antiga nau que conserva les seves voltes de fins a 12 metres d’alçada.
Quan?
06/08/2022 - 28/09/2022
Horari a concretar, tots els dimecres d'agost i setembre.
On?
Parc Natural de la Serra de Collserola
Camí de Can Barba
Sant Cugat del Vallès
Més informació
TURISMO VIVENCIAL
Tel. 936571221
Activitat pagament