Grand Tour de Catalunya

Grand tour catalunya

El Grand Tour és un viatge pels paisatges, la cultura, la tradició, la gastronomia i l'arquitectura més fascinants de Catalunya.

Benvinguts al Grand Tour de Catalunya, 2.200 quilòmetres fraccionats en 9 Itineraris o etapes que cobreixen la major part de les 42 comarques naturals de Catalunya. Tot el que et proposem és estimulant i atractiu però no tot el que és suggestiu i memorable a Catalunya pot ser inclòs en aquest Tour. Seria interminable. “Ars longa, vita brevis”. Per tant, hem seleccionat llocs i activitats que poden tenir una àmplia acceptació entre la gent que té un temps limitat però una curiositat sense límits!. Barcelona capital no hi és inclosa per tractar-se d’un univers en si mateixa.

Si disposes de vehicle, bona companyia, el cuc de viatjar, curiositat, un parell o tres de dies i poques ganes o gens de temps per planificar una expedició per Catalunya, aquí tens una proposta ben pensada per fer-te conèixer Catalunya en la seva pràctica totalitat o per parts. Hi hem combinat  aquells ingredients que són sens dubte estimulants per la ment, el cor i els sentits…!

Quan?

01/08/2023 - 31/12/2023

On?

Més informació

Activitat gratuïta

Web

Al mapa

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda