Taller Cuina de postguerra: cuina de recursos

Activitat complementària a l'exposició: El farcell de la postguerra. Quan la gana aguditza l'enginy.
Al mes de finalitzar la guerra civil, es va establir un “racionamiento” a tota Espanya. La penúria va estimular la imaginació de la gent. A la recepta del gaspatxo original se li va afegir més pa dur per tal de donar-li més substància, es va crear la truita de patates sense ous ni patata o
els calamars de l’horta (sense calamars), entre altres. Vine a descobrir algunes d’aquestes innovacions sorgides de la cuina d’aprofitament.
A càrrec de KuanUm.
Cal inscripció prèvia al telf.: 93 474 51 35 de dilluns a divendres de 9.30 h a 14 h.
A/e: patrimonireserves@aj-cornella.cat
Quan?
10/07/2022
11.00 h
On?
Museu Palau Mercader
Ctra. de l'Hospitalet, s/n
Cornellà de Llobregat
Més informació
Museu Palau Mercader
Tel. 93 474 51 35
Activitat gratuïta