La ruta de la setmana

<p>Una imatge d'un excursionista passejant per Collserola </p>

Ara que el fred ja ha arribat, pot ser que tinguis ganes de quedar-te a casa sota una bona manta, però, en realitat, hi ha moltes excursions que pots fer fins i tot en els dies que més baixen les temperatures. Vora el mar o a la muntanya, les comarques de Barcelona estan plenes de racons on quasi sempre toca el sol i pots gaudir de l’entorn a una temperatura agradable! Tens ganes de descobrir-los?

Téléchargez l’appli Routes BCN+ (en catalan)

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

 

 

 

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

Rutes familiars

<p>Paisatges de vinyes del Penedès</p>

Seguint l'embassament de Foix és una ruta en dues etapes, de Sant Sadurní d'Anoia a Sant Pere Molanta i d'aquesta població, molt propera a Vilafranca, fins a Castellet i la Gornal. A més de paratges naturals d'interès també passaràs per joies del patrimoni cultural com el monestir de Sant Sebastià i el conjunt arqueològic d'Olèrdola.

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

<p>Museu Verdaguer de Folgueroles</p>

Alguns dels millors escriptors i poetes de les lletres catalanes van néixer, van viure o van morir a les comarques de Barcelona, i van estimar tant els seus racons que aquests van acabar immortalitzats en les seves obres. Paratges naturals, cases encantades, mercats a l'aire lliure i carrers empedrats que ara pots recórrer tu també gràcies a tot un seguit de rutes literàries molt bé senyalitzades. T'animes a viure una experiència turística inoblidable?

Affichage des résultats 7 - 9 parmi 14.

Guies i mapes