La ruta de la setmana

<p>Una imatge d'un excursionista passejant per Collserola </p>

Ara que el fred ja ha arribat, pot ser que tinguis ganes de quedar-te a casa sota una bona manta, però, en realitat, hi ha moltes excursions que pots fer fins i tot en els dies que més baixen les temperatures. Vora el mar o a la muntanya, les comarques de Barcelona estan plenes de racons on quasi sempre toca el sol i pots gaudir de l’entorn a una temperatura agradable! Tens ganes de descobrir-los?

Téléchargez l’appli Routes BCN+ (en catalan)

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

 

 

 

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

Rutes familiars

<p>La Mambla d'Orís</p>

El Camí vora el Ter és un sender de gran recorregut, el GR 210, que ressegueix el curs d'aquest riu al seu pas per la comarca d'Osona. Una proposta de 3 etapes, una mica llargues però sense cap dificultat, que permet la visita als nuclis de Montesquiu, Torelló, Roda de Ter i Manlleu. El camí passa per recursos naturals de gran interès com els meandres del Gelabert i colònies industrials que expliquen com el riu també ha marcat el desenvolupament industrial i humà de la comarca.

<p>Zona de pícnic de la Font Terrers a Gósol</p>

El Berguedà t'ofereix un munt de possibilitats per a passar el dia, un cap de setmana... La millor destinació si vols gaudir de la natura, fins i tot a l'hora de dinar. Siguis on siguis, sempre pots fer un pícnic en una de les moltes àrees habilitades que hi ha. En trobaràs per tota la comarca, a la muntanya i a prop dels pobles. Te'n proposem cinc. Recorda d'emportar-te sempre la brossa.
 

Affichage des résultats 16 - 14 parmi 14.

Guies i mapes