30è Concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Enguany, el concurs de fotografia del Parc Natural arriba a la 30a edició, amb el tema “El Pedraforca”

Al llarg d’aquests anys s’ha dedicat a diverses temàtiques –el Parc confinat, món vegetal, fauna, ocells, colors, boscos, romànic, aigua, valls i muntanyes, flors, activitats tradicionals, invertebrats, paisatges, racons amagats, món animal, festes i tradicions, 25 cims, pobles i masies, rius i fonts, primavera, estiu, tardor, hivern i patrimoni cultural–, que han permès donar a conèixer l’espai natural des dels vessants natural i cultural. Alhora, també ha possibilitat la creació d’un ampli fons fotogràfic, divers i de bona qualitat.

Per tal de fomentar la participació, les fotografies es presentaran en format digital.

L’organització serà l’encarregada de fer la reproducció en paper de les imatges seleccionades pel jurat, que s’exposaran al Centre del Parc a Bagà.

Les fotografies s’han de presentar en format .jpg i amb una mida mínima pel costat més llarg de 3.000 punts i un pes màxim de fitxer de 8 Mb, al correu electrònic pncadimoixero@gencat.cat, fins al dia 30 de juny de 2022.

El dia 24 de juliol es farà públic el veredicte del jurat, compost per persones relacionades amb el món de la fotografia, les arts i el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Les obres restaran exposades al Centre del Parc del 24 de juliol al 30 de setembre de 2022.
Fins al 30 de setembre, els visitants de l’exposició podran participar com a jurat popular. Aquest premi es farà públic el 2 d’octubre.

Podeu consultar les bases detallades del concurs en l’arxiu adjunt.

Quan?

01/06/2022 - 30/06/2022

On?

Més informació

Parc Natural del Cadí-Moixeró

Activitat gratuïta

Web

Al mapa

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda