7 plans per reenamorar-te

Vols celebrar una data especial amb la teva parella amb una experiència única? No cal que agafis un avió i et plantis a l’altra punta del continent. A les comarques de Barcelona tens propostes úniques que deixaran la teva parella ben sorpresa. Et proposem 7 plans perquè escullis el que lliga millor amb l’amor de la teva vida. 

Aventura a Vallcebre i el Pedraforca

Si tens una parella a qui li agrada l’adrenalina, aquesta proposta li encantarà. A Vallcebre, al Berguedà, s’hi amaguen alguns dels paisatges més impressionants del Pirineu de Barcelona. Envoltats per la serra d’Ensija, els cingles de Vallcebre, són un lloc ideal per gaudir d’uns paratges espectaculars mentre feu alguna activitat d’aventura. L’Espai Actiu Vallcebre està equipat de fer vies ferrades de diferents dificultats i també té una ruta de barranquisme només apta per als més atrevits. Si aquestes idees us semblen massa aventureres, però us agrada mantenir-vos actius, no gaire lluny, hi ha les valls del Pedraforca. Des de Saldes i Gósol podeu fer un tram del Camí dels Bons Homes, pujar al pic del Pedraforca o fer qualsevol de les rutes senyalitzades que hi ha per aquesta zona. Una bona idea també pot ser, després de la ruta, dormir en un refugi. Els més propers són el refugi Lluís Estasen, als peus del Pedraforca, i el Refugi Serra d’Ensija, a tocar del pic de la Gallina Pelada.

Osona i l’Anoia en globus

T’imagines la cara de la teva parella quan li diguis que podrà sobrevolar Osona o l’Anoia? Fer un viatge en globus és una experiència que hauria de viure tothom un cop a la vida. La sensació de volar, en silenci, és única. A Osona, podràs veure a vista d’ocell la ciutat de Vic, els meandres del riu Ter, la plana osonenca esquitxada de masies i muntanyes com el Montseny, el Puigmal i les Guilleries. Si prefereixes viure l’experiència a l’Anoia, prepara’t per gaudir, des de les alçades, de les serres de Miralles, de Rubió, de la Llacuna o de Montserrat, des de la vessant sud est. 

Escapada romàntica al Món Sant Benet

Aquesta escapada és per a tu i la teva parella si el que busqueu és tranquil·litat, un bon àpat i una mica de patrimoni. Allotjar-se al Món Sant Benet és una tota una experiència per als sentits. Aquest establiment de quatre estrelles ubicat en plena natura us proposa una estada que combina riquesa paisatgística, gastronomia i cultura. Mimeu l’ànima amb algunes de les propostes que ofereixen, com el ioga a l’aire lliure. Alimenteu l’estómac amb alguns dels àpats de proximitat que proposen els seus tres restaurants, un d’ells amb una estrella Michelin. I nodriu l’esperit mentre apreneu sobre història, patrimoni i cultura amb alguna de les activitats a l’entorn del monestir. En sortireu amb les piles carregades al cent per cent! 

Bany de bosc i estels al Berguedà

Penses en una proposta original? Has provat mai el bany de bosc? Aquesta activitat, importada del Japó, consisteix en fer estades i caminades curtes en un bosc combinades amb exercicis de relaxació que busquen la connexió amb la natura per al propi benestar. Una experiència diferent que no deceb i que segur que sorprendrà a la teva parella. Al Berguedà, Rural Salut, ofereix aquesta proposta en un entorn únic al Castell de l’Areny. Si prefereixes una opció més moguda, també tenen propostes de marxa nòrdica i descobertes vegetals. Per completar aquesta escapada, què et sembla una observació astronòmica? A Guardiola de Berguedà, un guia us acompanyarà a viure l’espectacle del cel nocturn en un entorn excepcional. Ciència i mitologia acompanyades d’una bona tassa de brou.

Enoturisme al Pla de Bages

Si tens una parella amant del vi, porta-la al Pla de Bages. La Ruta del Vi DO Pla de Bages ofereix desenes d’enoexperiències que li encantaran. Què et sembla una pedalada entre vinyes? O potser prefereixes la ruta de les 7 tines a cavall? Si tens una parella artística potser li pot motivar el ‘Tinta i vi’, un taller de pintura i vi. I per algú més foodie, què et sembla un pícnic entre vinyes? Com veus, les opcions són infinites, només cal que remenis i trobis la que més us encaixi! Recorda que la DO Pla de Bages ha recuperat vinyes envoltades de bosc, farigola i romaní enmig dels paisatges espectaculars del Geoparc de la Catalunya Central. 

 

Escapada termal a Caldes de Montbui

És un dels centres termals més reconeguts de les comarques de Barcelona i ofereix propostes per a totes les butxaques. Si busques una experiència més especial, et recomanem que reservis una estada a l’Espai Cel, un centre termal ubicat a al Balneari Termes Victòria. Han reconvertit uns antics dipòsits del segle XVIII en set piscines que ofereixen diferents sensacions termals. Dues hores de relaxament garantit. La vila termal també ofereix l’opció de provar les aigües mineromedicinals a preus públics. En aquest cas, pots reservar un lloc als Banys Termals El Safareig, un espai públic que aprofita l’estructura d’un antic safareig d’aigua termal construït a mitjans del segle XX. I encara dues idees més: Caldes de Montbui també disposa de dos centres termals més: l’hotel Balneari Broquetas i l’Hotel & Spa Vila de Caldes, dos establiments on també podreu gaudir de les propietats de l’aigua de Caldes. Completa l’estada amb una passejada pel poble. No et perdis la Font del Lleó, on l’aigua brolla a 74 graus, ni les antigues termes romanes, unes de les més ben conservades de la península Ibèrica. 


Дополнительная информация :

Turisme de Caldes de Montbui
Turisme del Berguedà
Osona Turisme
Bages Turisme
Anoia Turisme

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal