Els millors escape rooms per descobrir jugant

Jugar, diuen, és la millor forma d’aprendre. Així que avui et proposem escape rooms, jocs interactius i rutes gamificades perquè descobreixis les comarques de Barcelona d’una altra manera. Hi ha de tota mena: amb realitat virtual, amb accessos a llocs secrets o d’altres més senzills que pots fer al teu aire, només amb el mòbil o un mapa. Jocs que, ben segur, afegiran un punt de diversió i faran la teva escapada molt més emocionant! Per quin comences?

Rutes per a famílies exploradores 

Només has de passar per l’oficina de Turisme de Sant Cugat i equipar-te amb tot el que necessites per completar una de les cinc rutes temàtiques que et portaran a descobrir tota la vila. En total més de 15 km que passen pels llocs més emblemàtics: Modernisme, romànic i molta natura per passar una bona estona en família.

A més també tens disponible un àudio aventura per seguir una història plena de cultura popular, llegenda i màgia al més pur estil de “tria la teva aventura” en format àudio.

Vestigis d’Olèrdola

A Olèrdola hauràs d’ajudar a un arqueòleg una mica despistat que no s’aclareix amb tots els pobles que van ocupar el turó de Sant Miquel, situat en una ubicació privilegiada sobre la plana del Penedès. I és que al Conjunt Monumental d’Olèrdola podràs descobrir restes de la prehistòria, dels ibers, romans i cristians… Entra a vestigis.cat, activa la geolocalització del mòbil i tria entre les 6 rutes disponibles. Cada una té una durada de dues hores i es poden fer caminant o en bicicleta.

Els misteris del carrer del Balç 

L’aventura gira al voltant d’un dels carrers més antics i famosos del Bages, el carrer del Balç de Manresa, un carrer fet d’arcades i elements medievals que sembla més un passadís secret. La Paula va descobrir un medalló medieval i després va desaparèixer. La podràs trobar?

La proposta és una activitat interactiva d’oci pensada per a fer en grups, amb tres modalitats de joc: estàndard, expert i familiar. El teu equip haurà de resoldre diferents reptes, tot investigant diverses pistes i resolent proves en el menor temps possible. Consulta els horaris disponibles i reserva la teva plaça per descobrir els secrets medievals que s’amaguen al cor de Catalunya.

Agency of secrets a Vilanova i la Geltrú

Una experiència global que inclou realitat virtual i 10 jocs que es poden jugar independentment o de forma conjunta. Tots junts formen una narració completa per descobrir la història de la ciutat a través del joc.

Baixa’t l’app i viu històries increïbles en túnels subterranis, troba una biblioteca secreta, boicoteja els plans dels contrabandistes i resol proves i misteris. Abans d’anar-hi reserva per poder tenir una experiència completa amb les ulleres de realitat virtual.

Rutes gamificades al Maresme

Enigmes, trencaclosques i endevinalles... Crea el teu equip i tria quina de les 4 rutes voldràs fer. Cada una està localitzada en una àrea diferent perquè descobreixis tota la cultura, el patrimoni i els llocs més espectaculars de la comarca. A més, en finalitzar cada ruta rebràs una recompensa en forma de descomptes en allotjaments i activitats. Els ocellets protagonistes de cada ruta et portaran volant a museus, esglésies, jaciments arqueològics o castells, entre altres, i descobriràs curiositats que potser mai havies contemplat. Per jugar només cal que et registris a app.turismemaresme.cat, triïs la ruta i et dirigeixis al punt d’inici.

Sense moure’ns del Maresme, tens altres opcions que no et deixaran indiferent: el room escape de la Casa Coll i Regàs aniràs recorrent totes les estances mentre descobreixes enigmes. Quan superis tots els reptes desvelaràs un gran misteri que amaga la casa des de fa més de 120 anys. Alella i el Masnou també tenen les seves propostes particulars: Un escape room per descobrir la població i un joc de misteri què et portarà a les mines d’aigua.  

Triescape Osona

Cinc objectes van ser amagats a diferents poblacions de la comarca d'Osona. Ara es volen recuperar, però no se sap què són, on són, qui els va amagar ni per què. Vine en grup (un màxim de 6 persones) i descobreix els tresors dels municipis d'Espinelves, Manlleu, Roda de Ter, Sant Bartomeu del Grau i Viladrau, a través de jocs cooperatius, divertits i innovadors dirigits a tots els públics. Coneixeràs l'entorn natural, el nucli urbà i una part important de la història de cada una d'aquestes localitats. No oblidis reservar el Triescape que vulguis descobrir amb antelació.

Bel i les Peces de la Revolució

La Xarxa de Turisme Industrial acaba d’estrenar un joc per descobrir que va suposar la Revolució Industrial a Catalunya. Bel i les Peces de la Revolució és una ocasió ideal viatger en família a uns dels episodis més trepidants de la nostra història. Hauràs de reconstruir un rellotge a partir de peces que estan repartides a diferents museus del territori... tot i que pots jugar sense desplaçar-te a tots.

I per últim, Gymkama Digital Turística posa al teu abast multitud de gimcanes per fer amb el mòbil en diverses poblacions de les comarques de Barcelona. No deixis de consultar-lo per arrodonir els teus plans del cap de setmana! 


Дополнительная информация :

Rutes per a famílies exploradores
Vestigis d'Olèrdola
Els misteris del carrer del Balç
Agency of secrets a Vilanova i la Geltrú
Rutes gamificades del Maresme
Scape Room Casa Coll i Regàs
Alella, Escape the town
Escape room El MIsteri de les mines d'aigua
Triescape Osona
La Bel i la Revolució

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal