Escape rooms per a gent curiosa

Està sobradament demostrat que les activitats que combinen joc i aprenentatge obtenen resultats excel·lents: aquells conceptes es comprenen millor i més ràpidament, alhora que perduren en la memòria de qui ha participat. 

Des de l’any 2012, aquest joc té un nom propi: escape room. Segurament per a la majoria no és necessari que expliquem de què es tracta, però per si encara hi ha algun despistat explicarem que es tracta d’una activitat que consisteix en tancar un grup de persones en un espai, del qual han d’aconseguir sortir-ne en un temps determinat resolent una sèrie d’enigmes i proves. 

Quina millor manera d’aprendre sobre un lloc o una temàtica que posant a prova l’enginy i el coneixement dels visitants? Són molts els espais culturals que aposten per aquestes dinàmiques per atraure tant visitants esporàdics com autèntics escape room lovers

És el cas de la Fundació Iluro-Casa Coll i Regàs, a Mataró, que ens proposa “El misteri de la Casa Coll i Regàs”, una activitat on s'experimenta la diversió d’un escape room i l'emoció d'un treasure hunt en un espai cultural i singular com és aquesta obra de l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch.  O de la proposta “El misteri de Sant Benet”, que aprofita les ombres del crepuscle en el marc incomparable del conjunt històric Món Sant Benet, ubicat a Sant Fruitós del Bages, i totes les llegendes que l’envolten per gaudir d’una activitat per a tots (entretinguts, aficionats i experts) que permetrà recórrer alguns dels espais més emblemàtics del monestir a la recerca de les pistes i proves clau d'un assassinat. O en un altre àmbit, el de la ciència, de la mà de la proposta del Museu de la Tècnica - Parc de la Sèquia, a Santpedor.

Estàs preparat? 


Дополнительная информация :

Fundació Iluro-Casa Coll i Regàs
El misteri de la Casa Coll i Regàs
El misteri de Sant Benet
Món Sant Benet
Museu de la Tècnica - Parc de la Sèquia

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal