Carnaval a les comarques de Barcelona és molt més! Totes les rues, disfresses, tallers infantils, concursos i comparses per gaudir de la festa més boja de l'any.
5 увлекательных карнавалов

Если вам нравятся карнавальные костюмы, бурные развлечения и всевозможные излишества, имейте в виду, что в провинции Барселона стоит обязательно заглянуть на 5 традиционных карнавалов. С Жирного четверга до Пепельной среды в Виланове, Вилафранке, Ситжесе, Сальенте и Торельо самое главное — наслаждаться по полной программе ежегодным визитом Короля Карнестолтеса. Итак, вы готовы к самому веселому празднику года

Показать

Què fer per Carnaval a les comarques de Barcelona?

Carnaval t'espera per riure, jugar, cantar, ballar, disfressar-te i gaudir de tots els esdeveniments que es fan als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona... Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sallent, Vilafranca, Torelló... Tu decideixes!

No hi ha resultats.

6 àpats comunitaris de Carnaval

El Carnaval és molt més que disfresses, desfilades amb carrosses, pregons satírics i balls tradicionals. La golafreria i un punt d'embriaguesa caracteritzen aquesta festa, i no en falten les ocasions per treure el ventre de pena entre Dijous Llarder i Dimecres de Cendra. En colla, això sí, que el "Rei dels Poca-soltes" detesta la solitud... Vols conèixer alguns dels més contundents àpats comunitaris de Carnestoltes?

Показать