La recomanació de la setmana

<p>La Colònia Vidal a Puig-reig</p>

Rutes molt fàcils, per fer en família, caminant o en bici, ideals per descobrir el paisatge i també la història de les persones que el van habitar. Des de Cal Rosal fins a Balsareny, passant per les colònies tèxtils. Des de Balsareny fins a Manresa, resseguint el canal medieval que portava l'aigua del riu Llobregat fins a la capital del Bages. Un riu que no és només aigua, és també patrimoni, indústria, enginyeria, vida... Escull la ruta que més t'agradi i surt a caminar.

L’agenda del cap de setmana

Espectacle Igbern: música, vi i formatge
Enoturisme

Un espectacle de música que combina música jazz, vins i formatge en un entorn idil·líc.

La Jam de El Siglo: Smooth Jazz
Cultura

Cada primer i tercer dijous de cada mes tenim Jam Session a la sala El Siglo, al Mercantic! Diferents músics pugen a l'escenari!

Cultura

Visita per a la gent gran on parlarem dels oficis artesans del ferro i de la ceràmica, evocant la memòria dels participants a part...

Documental: La capsa vermella
Cultura

Amb motiu de l’aniversari de la proclamació de la II República, el 14 d’abril, projectem aquest documental sobre la troballa de 5....

Visita comentada a l'Exposició Temporal Pertegaz
Cultura

Visita comentada a l’Exposició Temporal “Pertegaz”. A càrrec de Fotofilm Calella.

Mirem els estels des de Sant Hilari
Cultura

Saps què veiem si mirem el cel de nit a Cardedeu?

 

 

 

 

El + vist

<p>Vista del Puig de la Balma, a Mura</p>

Has seguit amb passió totes les temporades de Joc de Trons? O ets un amant del cinema clàssic com Campanades de mitjanit? O potser prefereixes comèdies com El pregó? Qualsevol aficionat al cinema i les sèries pot visitar multitud de localitzacions de rodatges a les comarques de Barcelona. A continuació repassem alguns dels escenaris més destacats, ideals per visitar i convertir la teva escapada o excursió en un dia de pel·lícula!

Показывается результатов: 22 - 22 из 22.

Bloguers curiosos

Salta conmigo