Carnaval a les comarques de Barcelona és molt més! Totes les rues, disfresses, tallers infantils, concursos i comparses per gaudir de la festa més boja de l'any.
5 unumgängliche Karnevals

Wenn Sie Kostüme, fröhlichen Aufruhr und Exzesse aller Art mögen, finden Sie in den Bezirken Barcelonas 5 Karnevalsfeste, die Sie nicht verpassen dürfen. Vom Schmutzigen Donnerstag bis zum Aschermittwoch ist das Einzige, worauf es in Vilanova, Vilafranca, Sitges, Sallent und Torelló ankommt, den jährlichen Besuch des Königs Karneval in vollen Zügen zu genießen. Sind Sie bereit für das Fest der Feste?

Aufruf

Què fer per Carnaval a les comarques de Barcelona?

Carnaval t'espera per riure, jugar, cantar, ballar, disfressar-te i gaudir de tots els esdeveniments que es fan als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona... Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sallent, Vilafranca, Torelló... Tu decideixes!

No hi ha resultats.

6 àpats comunitaris de Carnaval

El Carnaval és molt més que disfresses, desfilades amb carrosses, pregons satírics i balls tradicionals. La golafreria i un punt d'embriaguesa caracteritzen aquesta festa, i no en falten les ocasions per treure el ventre de pena entre Dijous Llarder i Dimecres de Cendra. En colla, això sí, que el "Rei dels Poca-soltes" detesta la solitud... Vols conèixer alguns dels més contundents àpats comunitaris de Carnestoltes?

Aufruf