No t'ho perdis

<p>Món Sant Benet</p>

Si ets dels que mai sap què triar, si natura o cultura, aquest article és per a tu. Et proposem cinc plans en què no trobaràs a faltar cap de les dues coses. Són cinc àrees de pícnic situades en entorns naturals des de les quals podràs fer alguna visita cultural o senzillament gaudir de la bellesa d’algun element arquitectònic ben a prop. Prepara el llapis, que comencem!

Properament...

Visita al Cava Centre en família
En família

El Cava Centre et proposa una visita en família per conèixer el cava des de noves perspectives.

En família

Acompanyeu-nos al Cau de les Bèsties on descobrirem diferents activitats connectades amb l’exposició temporal amb tota la família!...

El Cau de les Bèsties
En família

Un espai autònom on podreu gaudir tota la família de jocs, trencaclosques, manualitats i contes plens d’animals i criatures fantàs...

 

 

Rutes familiars

<p>Cabra de Ramats al Bosc</p>

Si t'agraden els animals, estar en contacte amb la natura, conèixer oficis tradicionals, i si a més a més portes canalla, sortir a pasturar per unes hores un ramat, sigui de xais o de cabretes, de ben segur et farà feliç. Vols conèixer en primera persona l'ofici de pastor? A les comarques de Barcelona hi ha diferents possibilitats de fer-ho!

<p>Zona de pícnic de la Font Terrers a Gósol</p>

El Berguedà t'ofereix un munt de possibilitats per a passar el dia, un cap de setmana... La millor destinació si vols gaudir de la natura, fins i tot a l'hora de dinar. Siguis on siguis, sempre pots fer un pícnic en una de les moltes àrees habilitades que hi ha. En trobaràs per tota la comarca, a la muntanya i a prop dels pobles. Te'n proposem cinc. Recorda d'emportar-te sempre la brossa.
 

<p>Museu del Traginer d'Igualada</p>

Traginers, drapaires, estampadors, teixidors, adobers, terrissaires, paperers… El món ha canviat tant els darrers cent anys que sovint no recordem que abans ningú treballava de desenvolupador d'appscommunity manager o operador de drons. Per sort, existeix un antídot molt efectiu contra la ignorància i el desmemoriament! Els museus que ens parlen de les feines dels nostres avis i que ens permeten entendre qui som i d'on venim.

Zeige 1 - 3 von 15 Ergebnissen.

Guies i mapes