No et perdis la primera edició del Festival de Paisatges de Barcelona. Els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d’octubre t’esperem a les comarques d'Osona, Moianès, Anoia i Bages per participar en activitats gastronòmiques, de natura, senderisme...

Què et ve de gust?

Grand tour catalunya
Rutes

El Grand Tour és un viatge pels paisatges, la cultura, la tradició, la gastronomia i l'arquitectura més fascinants de Catalunya.

La Muntanya de Sal de Cardona
Natura

Et convidem a fer un recorregut guiat a 86 metres de profunditat per l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal. Un lloc esp...

El Castell de Cardona
En família

Descobreix el castell medieval, convertit en fortalesa moderna inexpugnable, més impressionant de Catalunya!

Vols més idees?

<p>Pedraforca</p>

Un dels majors secrets dels catalans són les coordenades on, cada tardor, les famílies surten a collir o caçar els bolets. Aquí et descobrim alguns indrets que són propicis per trobar-ne als peus dels arbres, això sí, no podem garantir que n'hi hagi perquè els bolets depenen de factors varis climatològics i de l'entorn. Recorda collir només els bolets que coneguis bé i ser respectuós amb la natura. Algunes de les àrees de pícnic que venen a continuació tenen barbacoes, així que podries arribar a cuinar els bolets que has collit.

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

<p>Àrea de pícnic del Coll de Josa</p>

T'agrada dinar amb bones vistes? Ets dels que es paren als miradors? Et proposem cinc àrees de pícnic amb mirador des d'on gaudir de l'espectacle de la natura.

Showing 1 - 3 of 9 results.

<p>Time to eat mushrooms</p>

Throughout the year, the diversity of the regions of Barcelona's landscapes offers a world of possibilities for enjoying gastronomic pleasures. In autumn, though, the range of food available in the province's markets is even richer, and its dishes are full of the delicious and stunning flavours that characterise Catalonian cuisine. With the pantry full of seasonal produce, you will be grateful for the arrival of the cold!

<p>Cemetery of Vilanova i la Geltrú  </p>

Unlike in the rest of the Europe, visiting cemeteries is not a popular tourist pursuit in the regions of Barcelona, which is a shame because the ones in this area contain tombs, vaults and mausoleums that are authentic gems. Not convinced? Take a morning to marvel at the rich artistic, historical, cultural and social heritage of these veritable open-air museums.