Publicar a l'agenda de BCN+

L'agenda de Barcelona és molt més és un servei de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per promocionar les activitats turístiques dels ens públics i privats de les comarques de Barcelona. 

L'agenda publica festes tradicionals, fires, activitats culturals i a la natura, esdeveniments gastronòmics i esportius, i tota activitat dirigida a complementar l’experiència turística del visitant i turista. A l'agenda no es publicaran paquets turístics ni els serveis principals que s’integren en un paquet turístic, com poden ser l’allotjament, el servei de restauració o el transport.

Per publicar a l'agenda cal omplir totes les dades del formulari següent i tenir molta cura amb l'ortografia i la redacció. L'idioma de l'agenda és el català. Hi ha actes traduïts a altres idiomes, la Gerència de Serveis de Turisme es fa càrrec d'aquestes traduccions.

El fet d'omplir el formulari no implica obligatòriament que l'activitat es publiqui. La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona es reserva el dret de no publicar-les si no les considera adequades. 
 

Atenció amb les fotografies!

  • Per publicar a l'agenda cal pujar una imatge representativa i atractiva de l'activitat. 
  • No ha de pesar més de 200 kB ni menys de 50 kB aproximadament.
  • El sistema només accepta que la imatge sigui en format RECTANGULAR HORITZONTAL. Dimensions: 700x350

Accedeix al formulari

 

Moltes gràcies per publicar activitats i propostes a l'agenda de Barcelona és molt més! 
Més informació: webturisme@diba.cat

 

Vols enviar-nos imatges?


Per gestionar la cessió de les imatges i dels seus drets pel que fa a territoris i empreses a la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, cal fer-ho a través d'aquest formulari. El formulari suporta arxius fins a 20 MB, en el cas que les imatges siguin més grans, pots adjuntar un enllaç de descàrrega a Observacions.

Accedeix al formulari

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal