No t'ho perdis

<p>Cabra de Ramats al Bosc</p>

Si t'agraden els animals, estar en contacte amb la natura, conèixer oficis tradicionals, i si a més a més portes canalla, sortir a pasturar per unes hores un ramat, sigui de xais o de cabretes, de ben segur et farà feliç. Vols conèixer en primera persona l'ofici de pastor? A les comarques de Barcelona hi ha diferents possibilitats de fer-ho!

Properament...

Pintem l'arbre de Nadal amb vi
En família

Taller de tinta amb vi per decorar l'arbre de Nadal del celler Albet i Noya.

10a Festa del Tió d’Argençola
En família

A Argençola, a la tardor, quan comença a arribar el fred també ho fan els tions.

Exploradors a Món Sant Benet
Cultura

Agafeu les vostres motxilles i unes bones vambes i prepareu-vos per interpretar mapes i esmolar la vostra bona orientació!

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

Rutes familiars

<p>Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya</p>

Ja saps què has de fer si algun cop, mentre passeges pel bosc, et trobes una tortuga ferida? Doncs el mateix que si veus un dofí massa a prop de la platja: trucar immediatament a qualsevol dels centres de recuperació de fauna amenaçada que hi ha a les comarques de Barcelona. Però, per fer-ho, hauràs de saber quins són, no? Segueix llegint! 

<p>Pantà de Sau</p>

Gorgs, rius, embassaments, tolls... Més enllà de les piscines, les possibilitats de prendre un bany d'aigua dolça a l'aire lliure a l'interior de les comarques de Barcelona són múltiples, i acostumen a ser indrets privilegiats, envoltats de paisatges corprenedors. Així que si ets dels que no els agrada la salabror marina, o trobes que a les platges hi sobra gent, però a l'estiu també tens ganes de refrescar-te, segueix llegint, que aquestes 5 propostes potser t'interessen.

<p>Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú</p>

La locomotora a vapor és, sens dubte, un dels invents més importants de la història de la humanitat, una poderosíssima màquina capaç de transportar persones i mercaderies amb rapidesa, seguretat i economia. Un autèntic regal de la Revolució Industrial que, avui dia, encara fascina grans i petits. Us presentem 5 destinacions on gaudir en família del màgic món del ferrocarril.

Guies i mapes