Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

Endinsa't a la cova de Mura

Fins al 30 de novembre pots reservar entrada per endinsar-te en les profunditats de la Cova de Mura. 

 Les visites guiades a la cova es fan tots els dissabtes, diumenges i festius fins al darrer cap de setmana de novembre des del Centre d’Informació de Mura i és necessari fer reserva prèvia al telèfon, ja que hi ha limitació d'aforament. És important tenir en compte que, si bé la cova té una longitud de 160 metres i és força planera, per arribar-hi cal fer una hora de pujada per un camí de muntanya amb fort desnivell. Durant aquest trajecte, la guia explica el paisatge i la seva història: Mura i el passat pagès, la natura de l’entorn, etc.

La sortida és a les 10.45 h del matí, la visita a l'interior de la cova dura uns vint minuts i la tornada al Centre d'Informació de Mura acostuma a ser cap a les 14 h. El preu és de 6 euros els adults, i 4 euros els menors d'entre 6 i 12 anys i majors de 65 anys. Cal portar frontal, bon calçat i aigua.

A l'estiu és convenient portar posada protecció per al sol i, tot l'any, mínim un jersei d'abric per a l'interior de la cova, que es troba a 12 °C de temperatura. Les visites es poden fer també per a grups escolars els dies feiners sota demanda.

 

 

turisme.agenda.quan

16/06/2024 - 30/11/2024

10:45

Где?

Centre d’Informació de Mura

Mura

turisme.agenda.mesInfo

Tel. 629 822 714

Web

На карте

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda