No t'ho perdis

<p>Món Sant Benet</p>

Si ets dels que mai sap què triar, si natura o cultura, aquest article és per a tu. Et proposem cinc plans en què no trobaràs a faltar cap de les dues coses. Són cinc àrees de pícnic situades en entorns naturals des de les quals podràs fer alguna visita cultural o senzillament gaudir de la bellesa d’algun element arquitectònic ben a prop. Prepara el llapis, que comencem!

Properament...

En família

Puja al tren de les mines i fes un viatge al cor de la terra on aprendràs com s'extreia el carbó.

Taller de pintura amb vermut
Enoturisme

Experimenta la pintura amb un toc de sabor al Taller d’Art i Vi a Masia Parcerisas. Gaudeix d'una experiència única amb la Lola co...

Magna Celebratio
Cultura

Вы хотите поближе познакомиться с обычаями и повседневной жизнью Римской империи? Фестиваль Magna Celebratio в Бадалоне приглашает...

 

 

Rutes familiars

<p>Sant Martí de Tous</p>

El territori que abraça el Camí Ignasià a les comarques de l’Anoia i el Bages ofereix multitud de propostes per fer en família. A més de la possibilitat de caminar seguint el recorregut que marca el camí i gaudir pas a pas de la natura i dels paisatges de la zona, hi ha espais especialment recomanats per a nens i nenes.

<p>Pantà de Sau</p>

Gorgs, rius, embassaments, tolls... Més enllà de les piscines, les possibilitats de prendre un bany d'aigua dolça a l'aire lliure a l'interior de les comarques de Barcelona són múltiples, i acostumen a ser indrets privilegiats, envoltats de paisatges corprenedors. Així que si ets dels que no els agrada la salabror marina, o trobes que a les platges hi sobra gent, però a l'estiu també tens ganes de refrescar-te, segueix llegint, que aquestes 5 propostes potser t'interessen.

<p>Experiència Garrafal al Parc del Garraf</p>

És estiu, cau la nit i de cop recordes que és el millor moment de l’any per mirar el cel i les estrelles. Aixeques el cap i veus el planeta Venus que treu el cap brillant, sempre puntual, anunciant l’espectacle que ve a continuació. Els Perseids també coneguts com les llàgrimes de Sant Llorenç t’esperen fidels, com cada estiu, per fer-te pensar durant una estona en la immensitat i la bellesa que tenim al voltant… Ja has demanat un desig?  

Показывается результатов: 4 - 6 из 15.

Guies i mapes