Quina és la teva estació de l’any preferida? La tardor és ideal per passejar pel bosc i admirar tots els colors que ens regalen les fulles. Aquí et proposem un munt de plans per respirar natura i tranquil·litat envoltat dels millors paisatges.

Què et ve de gust?

Grand tour catalunya
Rutes

El Grand Tour és un viatge pels paisatges, la cultura, la tradició, la gastronomia i l'arquitectura més fascinants de Catalunya.

La Muntanya de Sal de Cardona
Natura

Et convidem a fer un recorregut guiat a 86 metres de profunditat per l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal. Un lloc esp...

El Castell de Cardona
En família

Descobreix el castell medieval, convertit en fortalesa moderna inexpugnable, més impressionant de Catalunya!

Грибной рынок в Каль-Росаль
Gastronomia

Рыжики, лисички, грибы гигрофоры, рядовки... Когда наступает грибной сезон, населенные пункты комарки Бергеда выставляют на улицах...

Vols més idees?

<p>Pedraforca</p>

Un dels majors secrets dels catalans són les coordenades on, cada tardor, les famílies surten a collir o caçar els bolets. Aquí et descobrim alguns indrets que són propicis per trobar-ne als peus dels arbres, això sí, no podem garantir que n'hi hagi perquè els bolets depenen de factors varis climatològics i de l'entorn. Recorda collir només els bolets que coneguis bé i ser respectuós amb la natura. Algunes de les àrees de pícnic que venen a continuació tenen barbacoes, així que podries arribar a cuinar els bolets que has collit.

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

<p>Àrea de pícnic del Coll de Josa</p>

T'agrada dinar amb bones vistes? Ets dels que es paren als miradors? Et proposem cinc àrees de pícnic amb mirador des d'on gaudir de l'espectacle de la natura.

Показывается результатов: 1 - 3 из 9.

<p>Грибная пора</p>

Благодаря ее природному разнообразию, в провинции Барселона имеются великолепные возможности для того, чтобы наслаждаться великолепной гастрономией на протяжении всего года. Однако осенью выбор продуктов на рынках особенно широк, и традиционные блюда полны восхитительных и удивительных вкусов, характерных для каталонской кухни. Когда ваша кладовая наполнится сезонными продуктами, холода вам будут не страшны! 

<p>Кладбище Виланова-и-ла-Желтру</p>

В отличие от других стран Европы, в провинции Барселона туристы не так часто посещают кладбища. А жаль, поскольку там можно полюбоваться на гробницы, пантеоны и мавзолеи, которые представляют собой великолепные произведения искусства. Не верите? Тогда сходите туда как-нибудь утром, и вы непременно будете изумлены. Перед вами предстанут настоящие музеи под открытым небом, обладающие огромным художественным, историческим, культурным и общественным значением.