Quina és la teva estació de l’any preferida? La tardor és ideal per passejar pel bosc i admirar tots els colors que ens regalen les fulles. Aquí et proposem un munt de plans per respirar natura i tranquil·litat envoltat dels millors paisatges.

Què et ve de gust?

La Muntanya de Sal de Cardona
Natura

Et convidem a fer un recorregut guiat a 86 metres de profunditat per l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal. Un lloc esp...

El Castell de Cardona
En família

Descobreix el castell medieval, convertit en fortalesa moderna inexpugnable, més impressionant de Catalunya!

Grand tour catalunya
Rutes

El Grand Tour és un viatge pels paisatges, la cultura, la tradició, la gastronomia i l'arquitectura més fascinants de Catalunya.

Грибной рынок в Каль-Росаль
Gastronomia

Рыжики, лисички, грибы гигрофоры, рядовки... Когда наступает грибной сезон, населенные пункты комарки Бергеда выставляют на улицах...

Ярмарка каштанов в Виладрау
Gastronomia

Ярмарка каштанов в Виладрау удивит вас уникальностью продуктов, колоритом осенних пейзажей и величавыми вековыми каштанами.

Ярмарка ведьм в Сант-Фелиу-Сассерра
Fires

Вас интересует все, что связано с колдовством? В Сант-Фелиу-Сассерра вам расскажут все о ведьмах, которые когда-то были казнены зд...

Показывается результатов: 1 - 6 из 7.

Vols més idees?

<p>Festa de les bruixes a Sant Feliu Sasserra</p>

Segons la tradició, la vigília de Tots Sants és la nit en què els difunts tornen de visita al món dels vius. A casa els esperen safates amb castanyes, panellets i vi dolç. I, a fora, la benvinguda continua amb festes ben divertides on gaudeixen del regal de la vida abans de tornar al seu lloc de repòs. No els facis ballar tots sols! Et presentem festes on celebrar la nits dels morts

<p>Pedraforca</p>

Un dels majors secrets dels catalans són les coordenades on, cada tardor, les famílies surten a collir o caçar els bolets. Aquí et descobrim alguns indrets que són propicis per trobar-ne als peus dels arbres, això sí, no podem garantir que n'hi hagi perquè els bolets depenen de factors varis climatològics i de l'entorn. Recorda collir només els bolets que coneguis bé i ser respectuós amb la natura. Algunes de les àrees de pícnic que venen a continuació tenen barbacoes, així que podries arribar a cuinar els bolets que has collit.

<p>Festa de la ratafia d'Igualada</p>

Si t'agrada la gastronomia, la tardor i Tots Sants és una època perfecta per gaudir-ne. Tot just comença la temporada de l'oli, els bolets estan en el seu màxim esplendor, treuen el nas la tòfona i el xató, és temps de tastar el vi novell i de matar el porc per fer-ne embotits… Vols degustar-los amb el millor ambient? Visita les fires i els mercats que s'organitzen a les comarques de Barcelona a la tardor. Et presentem propostes per morir-se de gust.

Показывается результатов: 1 - 3 из 9.

<p>Грибная пора</p>

Благодаря ее природному разнообразию, в провинции Барселона имеются великолепные возможности для того, чтобы наслаждаться великолепной гастрономией на протяжении всего года. Однако осенью выбор продуктов на рынках особенно широк, и традиционные блюда полны восхитительных и удивительных вкусов, характерных для каталонской кухни. Когда ваша кладовая наполнится сезонными продуктами, холода вам будут не страшны! 

<p>Кладбище Виланова-и-ла-Желтру</p>

В отличие от других стран Европы, в провинции Барселона туристы не так часто посещают кладбища. А жаль, поскольку там можно полюбоваться на гробницы, пантеоны и мавзолеи, которые представляют собой великолепные произведения искусства. Не верите? Тогда сходите туда как-нибудь утром, и вы непременно будете изумлены. Перед вами предстанут настоящие музеи под открытым небом, обладающие огромным художественным, историческим, культурным и общественным значением.