Barcelona és enoturisme. Vine i gaudeix de propostes i experiències per a tots els gustos i paladars en tres zones vinícoles amb denominació d'origen i un paisatge excepcional.

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
Últim Dijous de Vi a Vilafranca del Penedès
Enoturisme

El carrer del Comerç, un espai ideal per gaudir del vi i part de la història i de la tradició vitivinícola a la Capital del Vi.

Tastet de Primavera
Enoturisme

En aquests dies de primavera, vine a gaudir d’un tast dels nostres vins per conèixer-los, sense presses, a la terrassa del celler.

Cultura

Envoltats per la natura, gaudirem del cel nocturn, i en un diàleg constant entre l’art i el cel, descobrirem els secrets de la tèc...

Maridatge de chardonnays i formatges
Enoturisme

Descobreix com la zona, el clima i el terroir poden influir en una varietat, tot gaudint d’un maridatge de 4 chardonnays de difere...

Enoturisme

Un any més la Fira ViBa et convida a compartir tota mena d’experiències al voltant del vi que s’elabora a terres bagenques. A trav...

VII TastaPacs l'Origen
Enoturisme

Pacs celebra la setena edició del TastaPacs l’Origen, una fira enogastronòmica on hi participen els 7 magnífics cellers del munici...

S'estan mostrant 1 - 6 de 20 resultats.

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
<p>Camps de vinyes amb Monsterrat al fons</p>

No sorprendrà ningú si, en parlar d'enoturisme a la província de Barcelona, mencionem la comarca de l'Alt Penedès. El Penedès és ben conegut en el món vitivinícola a escala internacional i segur que ja ho tenies marcat al teu itinerari. Però les vinyes i la història del vi a Barcelona no acaben allà, deixa'ns descobrir-te unes construccions molt especials i unes vinyes que miren al mar des dels vessants de les muntanyes.

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

<p>Esclat de Foc 2021 (Foto: Associació Festa de la Fil·loxera)</p>

El cava és conegut internacionalment i acostuma a presidir molts àpats i celebracions importants. Forma part de la nostra quotidianitat i és una de les begudes que sempre veus a taula, des que ets petit i et preguntes si aquelles bombolles que no et deixen tastar faran pessigolles a la boca. Però, has pensat mai com i per què es va començar a produir cava al Penedès? La història ens porta a Sant Sadurní d'Anoia, en uns moments dramàtics del segle XIX, quan la fil·loxera va acabar amb el 90% de les vinyes de tot Europa...

S'estan mostrant 7 - 9 de 12 resultats.