Quina és la teva estació de l’any preferida? La tardor és ideal per passejar pel bosc i admirar tots els colors que ens regalen les fulles. Aquí et proposem un munt de plans per respirar natura i tranquil·litat envoltat dels millors paisatges.

Què et ve de gust?

Grand tour catalunya
Rutes

El Grand Tour és un viatge pels paisatges, la cultura, la tradició, la gastronomia i l'arquitectura més fascinants de Catalunya.

La Muntanya de Sal de Cardona
Natura

Et convidem a fer un recorregut guiat a 86 metres de profunditat per l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal. Un lloc esp...

El Castell de Cardona
En família

Descobreix el castell medieval, convertit en fortalesa moderna inexpugnable, més impressionant de Catalunya!

Pilzmarkt von Cal Rosal
Gastronomia

Schnecklinge, Reizker, gemeine Erdritterlinge, Trompetenpfifferlinge… wenn die Pilzsaison anbricht, bringen die Gemeinden im Bergu...

Operació espanta fantasmes
En família

Activitat familiar terroríficament deliciosa per conèixer les animetes i els fantasmes trapelles que venen de visita. Amb joc de p...

Cicle d'activitats 10 anys del Geoparc
Cultura

El Geoparc de la Catalunya Central celebra el 10è aniversari i ofereix un cicle d’activitats relacionades amb el paisatge i la nat...

Zeige 1 - 6 von 7 Ergebnissen.

Vols més idees?

<p>Pedraforca</p>

Un dels majors secrets dels catalans són les coordenades on, cada tardor, les famílies surten a collir o caçar els bolets. Aquí et descobrim alguns indrets que són propicis per trobar-ne als peus dels arbres, això sí, no podem garantir que n'hi hagi perquè els bolets depenen de factors varis climatològics i de l'entorn. Recorda collir només els bolets que coneguis bé i ser respectuós amb la natura. Algunes de les àrees de pícnic que venen a continuació tenen barbacoes, així que podries arribar a cuinar els bolets que has collit.

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

<p>Àrea de pícnic del Coll de Josa</p>

T'agrada dinar amb bones vistes? Ets dels que es paren als miradors? Et proposem cinc àrees de pícnic amb mirador des d'on gaudir de l'espectacle de la natura.

Zeige 1 - 3 von 9 Ergebnissen.

<p>Pilzzeit</p>

Das ganze Jahr über bietet Ihnen die Vielfalt der Landschaften in den Bezirken Barcelonas eine Vielzahl von Möglichkeiten für gastronomische Gaumenfreuden. Im Herbst jedoch ist die Palette der auf den Märkten angebotenen Lebensmittel noch reichhaltiger und die Teller füllen sich mit köstlichen und überraschenden Geschmackserlebnissen, die für die katalanische Küche typisch sind. Mit dem Vorratsraum voller Produkte der Jahreszeit werden Sie sich über das Eintreffen der Kälte freuen! 

<p>Friedhof von Vilanova i la Geltrú</p>

Anders als im Rest Europas ist das Besuchen von Friedhöfen keine allzu häufige touristische Aktivität in den Bezirken Barcelonas. Und das ist ein Jammer, denn in den Bestattungsanlagen dieser Region können wir Grabstätten, Pantheons und Mausoleen bewundern, die wahre Schmuckstücke sind. Sie glauben es nicht? Reservieren Sie einen Vormittag und lassen Sie sich vom künstlerischen, historischen, kulturellen und sozialen Reichtum dieser wahren  Museen unter freiem Himmel überraschen.