Carnaval a les comarques de Barcelona és molt més! Totes les rues, disfresses, tallers infantils, concursos i comparses per gaudir de la festa més boja de l'any.
5 essential carnivals

There are 5 unmissable carnivals in the regions of Barcelona for those who enjoy dressing up, fun revolutions and excesses of all kinds. From Dijous Gras or Fat Thursday (the last Thursday before Lent) to Ash Wednesday, the only thing on everyone's mind in Vilanova, Vilafranca, Sitges, Sallent and Torelló is enjoying the annual visit of the Rei Carnestoltes (Carnival King) to the full. Are you ready to celebrate the party of parties?

View

Què fer per Carnaval a les comarques de Barcelona?

Carnaval t'espera per riure, jugar, cantar, ballar, disfressar-te i gaudir de tots els esdeveniments que es fan als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona... Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sallent, Vilafranca, Torelló... Tu decideixes!

No results found

6 àpats comunitaris de Carnaval

El Carnaval és molt més que disfresses, desfilades amb carrosses, pregons satírics i balls tradicionals. La golafreria i un punt d'embriaguesa caracteritzen aquesta festa, i no en falten les ocasions per treure el ventre de pena entre Dijous Llarder i Dimecres de Cendra. En colla, això sí, que el "Rei dels Poca-soltes" detesta la solitud... Vols conèixer alguns dels més contundents àpats comunitaris de Carnestoltes?

View