No t'ho perdis

<p>Geoparc</p>

Les històries del passat estan escrites a les pedres i en els paisatges de la comarca del Bages, del municipi de Collbató, al Baix Llobregat, i dels municipis que actualment formen part de la comarca del Moianès i que abans pertanyien al Bages, un territori ric en patrimoni geològic. El Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central és un espai natural ideal per practicar el geoturisme, una activitat de vacances que integra natura, cultura, geologia, mineria i gastronomia.

Properament...

Històries d’en Serrallonga
Natura

Una aventura per descobrir el més gran dels bandolers, en Serrallonga. Seguint camins fins arribar a la seva casa natal, La Sala.

Descobrirem fonts de Viladrau amb llegenda
Natura

Experiència divertida per gaudir de les històries i llegendes lligades a l’aigua i a les fonts de Viladrau al Montseny, Parc Natur...

Arbres i animals. Animals i arbres
Natura

Una passejada en família descobrint la vida que omple els boscos del Parc Natural del Montseny a Viladrau, resseguint corriols que...

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

 

 

El + vist

<p>Cim d'Àligues a Sant Feliu de Codines</p>

Les rutes circulars permeten gaudir de paisatges diferents des del principi fins al final. Ni tornes pel mateix camí ni t'has de preocupar d'on has deixat el cotxe. Perquè puguis escollir on t'agradaria anar, et proposem cinc rutes circulars per cinc comarques, totes sorprenents.

<p>Santuari de Santa Maria de Queralt</p>

Des d'un lloc elevat, contemplant grans extensions, hom té una doble i singular sensació: per un costat, el sentir-te important d'abastar tant espai amb la mirada; per l'altre, notar la petitesa de l'ésser humà en la immensitat de la natura. En tot cas, és un goig per als sentits albirar els infinits colors, les planes i les muntanyes que fan vida al territori. T'indiquem sis llocs privilegiats per gaudir de panoràmiques.

<p>Sant Martí del Brull</p>

Seguir les petjades d’Oliba en el mil·lenari del seu bisbat ens ha fet animar-nos a descobrir més joies del romànic als voltants de Barcelona. I és que sempre ens queda algun secret per descobrir. Si tinguéssim un transportador d’angles, la ciutat de Vic on Oliba va ser bisbe quedaria en el centre d’aquesta ruta a pocs quilòmetres a la rodona on el romànic es fon amb joies de la nostra natura.

Guies i mapes