La recomanació de la setmana

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

L’agenda del cap de setmana

Retir per cultivar el benestar emocional
Cultura

En aquest curs en format retir veurem eines que ens permetin millorar el benestar emocional responent davant de les circumstàncies...

Visita a Formatges de Lluçà + Pedra de Fusta
Cultura

Activitat agrocultural que forma part del cicle Païssa: visita guiada a Formatges de Lluçà + espectacle Pedra de Fusta de la compa...

Cultura

Descobrim curiositats i detalls amagats del centre històric de Vic

Concert-vermut a El Siglo
Cultura

Una pausa de cap de setmana al matí? Vine a fer el vermut i gaudir de bona música a la Sala El Siglo, al Mercantic!

Sun Cugat
Cultura

Arriba la primavera i amb ella arriba el Sun Cugat! Música, relax i street food, a la terrassa de Mercantic.

Enoturisme

Tast de vins al Celler Cooperatiu, amb la col·laboració de Vins Noé.

 

 

 

 

El + vist

<p>Marxa nòrdica al Berguedà</p>

Sabies que l'última moda esportiva és practicar la marxa nòrdica? Doncs sí: sortir a caminar a ritme alegre recolzant-se en uns bastons similars als que s'empren en l'esquí de fons és una activitat física que té cada cop més adeptes. Segons els entesos, és una manera fantàstica de posar-se en forma, gaudir del contacte amb la natura i conèixer nous amics. A més, es pot fer en diferents tipus de terreny, a diferents èpoques de l'any i amb diferents nivells d'exigència atlètica. Així que, vinga! Una experiència tan diferent no te la pots perdre!

<p>Una de les botigues antigues de Calaf</p>

Descobrir un espai a través d’una visita guiada és un plus, sempre. Els ulls d’un expert ens ajuden a veure detalls i a descobrir anècdotes i històries que sovint passen desapercebudes. Saps quines són les visites que més valen la pena a diferents museus i espais museïtzats de les comarques de Barcelona? Aquí te’n descobrim set.

<p>MNACTEC a Terrassa</p>

Una antiga fàbrica tèxtil, un barri sencer ple d’adoberies que va esdevenir el més important d’Europa o l’antic forn d’on van sortir les ceràmiques que encara avui decoren els edificis modernistes més importants de Barcelona. El patrimoni industrial que hi ha a les comarques barcelonines és increïble i singular. Descobreix set espais que no et deixaran indiferent. 

Showing 16 - 18 of 22 results.

Bloguers curiosos

Salta conmigo