Barcelona és enoturisme. Vine i gaudeix de propostes i experiències per a tots els gustos i paladars en tres zones vinícoles amb denominació d'origen i un paisatge excepcional.

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
Tasta el Masnou
Enoturisme

Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella.

Gastronomia

El Penedès et convida a gaudir tot l’any d’experiències a cellers i entre vinyes, de fantàstiques propostes gastronòmiques i del p...

Enoturisme

Una ruta en bici vora el mar, entre vinyes i per muntanyes.

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

<p>Festa de la Verema d'Alella</p>

La verema sempre ha estat identificada amb la festa. Des de temps antics, la recol·lecció del raïm ha tingut caràcter de ritual, ja sigui pel seu arrelament a les terres mediterrànies o per la seva ànima popular amb les colles formades per veremadors i veremadores. Encara que avui dia el procés està majoritàriament mecanitzat, el moment de separar el raïm de la vinya continua essent motiu de celebració, i són molts els pobles i ciutats de les comarques de Barcelona que organitzen festes de la verema obertes a tothom. Així que treu l'agenda!

<p>Esclat de Foc 2021 (Foto: Associació Festa de la Fil·loxera)</p>

El cava és conegut internacionalment i acostuma a presidir molts àpats i celebracions importants. Forma part de la nostra quotidianitat i és una de les begudes que sempre veus a taula, des que ets petit i et preguntes si aquelles bombolles que no et deixen tastar faran pessigolles a la boca. Però, has pensat mai com i per què es va començar a produir cava al Penedès? La història ens porta a Sant Sadurní d'Anoia, en uns moments dramàtics del segle XIX, quan la fil·loxera va acabar amb el 90% de les vinyes de tot Europa...

Showing 1 - 3 of 12 results.