5 cites amb el gel aquest Nadal

Si busques una activitat divertida per fer amb els nens durant aquest Nadal, prova de portar-los a patinar sobre gel. Us ho passareu d'allò més bé, fareu salut i gaudireu d'una experiència nova i diferent! A més, no us serà gens difícil trobar una pista de patinatge a prop d'on viviu. A les comarques de Barcelona són moltes les poblacions amb excel·lents instal·lacions per practicar aquest esport d'hivern.

1. Un paradís de gel a Manlleu

La plaça porxada Fra Bernadí de Manlleu és un marc privilegiat per organitzar-hi qualsevol activitat, però la màgia augmenta fins a l'infinit si el que s'hi instal·la és un paradís de gel a l'aire lliure. Una pista de patinatge de 650m2 per als més atrevits i una altra de 100m2 exclusiva per als petits us esperen! Per fer-ne ús només calen guants i ganes de passar-ho bé; amb el preu de l'entrada està inclòs el lloguer del trineu o els patins.  

2. La pista solidària de Vilafranca del Penedès

La pista de gel de Vilafranca del Penedès és la més veterana de Catalunya, després de la de Manlleu. Una bona opció per passar una bona estona divertida amb els més petits si vas a visitar la capital del vi i el seu patrimoni, els seus cellers o comprar al seu nucli comercial.

3. Terrassa i la seva pista de gel

400 m² de gel perquè puguis patinar amb qui vulguis... pots triar fins a 79 amics! Terrassa repeteix una de les grans atraccions de Nadal a la Plaça Nova, una pista de gel descoberta amb tots els elements necessaris perquè grans i petits passin una bona estona. Compta amb element de subjecció i cadires per facilitar el patinatge a persones amb discapacitats diverses. A més, cada dia hi haurà una franja de dues hores sense música com a mesura inclusiva per a persones amb trastorns de l'espectre autista. 

4. Llisca sobre gel a Manresa

El cor de Catalunya també disposa de la seva pista de gel a la plaça de Sant Domènec. Així que si estàs pel Bages no tens excusa per posar a prova les teves habilitats sobre els patins de gel i demostrar que ets el rei o la reina de la pista.

5. La pista de gel del Barça

Una altra clàssica de Barcelona. La pista del FC Barcelona està oberta els 365 dies de l'any, té mides olímpiques i et permet gaudir d'una experiència molt nadalenca en família i amb els amics practicant un dels esports més saludables. El patinatge sobre gel és considerat un dels esports més complets ja que s'exerciten totes les parts del cos. En aquesta pista entrenen les seleccions amateurs d'hoquei gel i patinatge artístic.


Més informació:

Pista de gel a Manlleu
Pista de gel de Vilafranca del Penedès
Pista de gel de Terrassa
Pista de gel a Manresa
La pista de gel del Barça

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal