La ruta de la setmana

<p>Una imatge d'un excursionista passejant per Collserola </p>

Ara que el fred ja ha arribat, pot ser que tinguis ganes de quedar-te a casa sota una bona manta, però, en realitat, hi ha moltes excursions que pots fer fins i tot en els dies que més baixen les temperatures. Vora el mar o a la muntanya, les comarques de Barcelona estan plenes de racons on quasi sempre toca el sol i pots gaudir de l’entorn a una temperatura agradable! Tens ganes de descobrir-los?

Téléchargez l’appli Routes BCN+ (en catalan)

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

 

 

 

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

Rutes familiars

<p>Una càmper pel Bages</p>

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut de més de 2.000 quilòmetres inspirat en els grans viatges de mitjan segle XIX. Està concebut per fer-lo en una ruta única de tretze dies o en cinc trams d’entre cinc i set dies, però, justament, el fet que estigui dividit per etapes permet planificar petites escapades segons els dies que tinguis disponibles. A continuació et fem tres propostes ideals per fer en autocaravana i descobrir els millors paisatges de les comarques de Barcelona.

<p>Rutes per a famílies exploradores a Sant Cugat del Vallès</p>

Jugar, diuen, és la millor forma d’aprendre. Així que avui et proposem escape rooms, jocs interactius i rutes gamificades perquè descobreixis les comarques de Barcelona d’una altra manera. Hi ha de tota mena: amb realitat virtual, amb accessos a llocs secrets o d’altres més senzills que pots fer al teu aire, només amb el mòbil o un mapa. Jocs que, ben segur, afegiran un punt de diversió i faran la teva escapada molt més emocionant! Per quin comences?

<p>La Colònia Vidal a Puig-reig</p>

Rutes molt fàcils, per fer en família, caminant o en bici, ideals per descobrir el paisatge i també la història de les persones que el van habitar. Des de Cal Rosal fins a Balsareny, passant per les colònies tèxtils. Des de Balsareny fins a Manresa, resseguint el canal medieval que portava l'aigua del riu Llobregat fins a la capital del Bages. Un riu que no és només aigua, és també patrimoni, indústria, enginyeria, vida... Escull la ruta que més t'agradi i surt a caminar.

Affichage des résultats 1 - 3 parmi 14.

Guies i mapes