Tir amb arc

Tir amb arc i combat d'arquers en família

Combat d’arquers

Participa en un combat d’arquers i demostra qui és el més hàbil. Es tracta d’un joc en què dos grups de participants s’enfronten entre ells amb arcs i fletxes per tal d’aconseguir un objectiu. Les fletxes porten una bola d’escuma a la punta i els participants juguen amb una màscara que els protegeix la cara.

Una partida està formada per diferents jocs d’habilitat i estratègia on el tècnic responsable de l’activitat indica uns objectius a aconseguir. Els participants disposen d’un arc i fletxes per intentar tocar l’adversari i eliminar-lo, també caldrà que toquin amb les fletxes alguns objectius que l’adversari protegeix per tal de guanyar el joc.

És un joc molt segur, apte per a totes les edats; l’única limitació, en cas de nens molt petits, és que no podran tensar la corda tan fort i les fletxes sortiran més a poc a poc. Tot i això, no serà cap problema a l’hora de jugar amb els grans, ja que encara que aquests disparin més fort, les fletxes mai agafen gaire potència i la punta d’espuma i les màscares garantitzen seguretat.

La durada d’una partida es d’1 h. Es duran a terme tants jocs com sigui possible en aquest temps.

No hi ha un mínim de participants per tal de dur a terme una partida.

Tir amb arc d’iniciació

Us explicarem els principis en els que es fonamenta aquest esport, tècniques, postures i posada en pràctica dels coneixements adquirits en un espai segur.

Durada: 1 h.

Descomptes especials a partir de 4 participants.

turisme.agenda.quan

A consultar

Où?

Indòmit Centre d'Aventura

Olvan

turisme.agenda.mesInfo

Pedratour

Tel. 938 21 51 11

Activitat pagament

Web

Sur la carte

  

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal