Carnaval a les comarques de Barcelona és molt més! Totes les rues, disfresses, tallers infantils, concursos i comparses per gaudir de la festa més boja de l'any.
5 carnavals incontournables

Si vous aimez les déguisements, l'agitation populaire et les excès en tout genre, les régions de la province de Barcelone vous invitent à participer à 5 carnavals traditionnels absolument incontournables. Du Jeudi Gras au Mercredi des Cendres, à Vilanova, Vilafranca, Sitges, Sallent et Torelló, la seule chose qui compte vraiment, c'est de profiter au mieux de la visite annuelle du Roi Carnestoltes, le roi du Carnaval. Vous êtes prêts pour la fête de toutes les fêtes ?

Voir

Què fer per Carnaval a les comarques de Barcelona?

Carnaval t'espera per riure, jugar, cantar, ballar, disfressar-te i gaudir de tots els esdeveniments que es fan als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona... Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sallent, Vilafranca, Torelló... Tu decideixes!
Repaire Sorcières Centelles
Cultura

« À Centelles, toutes des sorcières ». Fidèle au dicton, Centeles, terre de sorcières, célèbre chaque année le Repaire des Sorcièr...

Carnaval de Sallent
En família

Le carnaval les plus sauvage de la Catalogne centrale

Carnaval de Sitges
Cultura

C'est l'une des fêtes les plus renommées des régions de Barcelone. Le Carnaval de Sitges a plus de 100 ans d'histoire !

6 àpats comunitaris de Carnaval

El Carnaval és molt més que disfresses, desfilades amb carrosses, pregons satírics i balls tradicionals. La golafreria i un punt d'embriaguesa caracteritzen aquesta festa, i no en falten les ocasions per treure el ventre de pena entre Dijous Llarder i Dimecres de Cendra. En colla, això sí, que el "Rei dels Poca-soltes" detesta la solitud... Vols conèixer alguns dels més contundents àpats comunitaris de Carnestoltes?

Voir
<