No t'ho perdis

Vols viatjar en el temps? A la comarca del Vallès Occidental pots teletransportar-te al passat i reviure la Belle Époque a través de la seva arquitectura, del seu art i la seva gastronomia! L'itinerari per diferents ciutats que aquí et proposo et porta a conèixer des de construccions i dissenys que combinen l'elegància i la creativitat pròpies del Modernisme català fins a reminiscències de les antigues indústries, corda't el cinturó que comencem!

Properament...

Cicle Gaudí - Cinema
Cultura

Pel·lícula: El mestre que va prometre el mar.

Процессия тишины в Бадалоне
Cultura

Ночью Чистого четверга религиозное братство святого Анастасия проводит в Бадалоне процессию тишины, которая считается одной из сам...

Танец смерти
Cultura

Танец смерти в Манресе – один из немногих танцев «данс макабр», которые исполняются во время Страстной недели. Вы еще не видели ег...

 

 

El + vist

<p>Casa Domènech i Montaner (Canet de Mar)</p>

A començaments del segle passat, l’art nouveau triomfava a París: façanes ondulades, cartells amb motius florals, escales forjades... Una nova estètica que reflectia la vida moderna de la ciutat i que, a Catalunya, va arribar amb força. Però quan els aires de l’art nouveau van creuar els Pirineus, els arquitectes catalans van reinterpretar-lo a la seva manera. És el que coneixem com el Modernisme català.

<p>Capvespre al castell de Burriac</p>

Són llocs elevats, que ens donen una perspectiva única d’una zona, poble o indret. Observar un lloc a vista d’ocell sempre ens fa sentir imponents, poderosos i importants. La sensació de tenir un territori als peus crea una percepció inigualable. T’animes a experimentar aquesta sensació? Aquí trobaràs 9 talaies úniques que val la pena conèixer. 

<p>Sant Martí del Brull</p>

Seguir les petjades d’Oliba en el mil·lenari del seu bisbat ens ha fet animar-nos a descobrir més joies del romànic als voltants de Barcelona. I és que sempre ens queda algun secret per descobrir. Si tinguéssim un transportador d’angles, la ciutat de Vic on Oliba va ser bisbe quedaria en el centre d’aquesta ruta a pocs quilòmetres a la rodona on el romànic es fon amb joies de la nostra natura.

Показывается результатов: 4 - 6 из 11.

Guies i mapes