La recomanació de la setmana

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

L’agenda del cap de setmana

Un mar obert a tothom
Cultura

La Diputació de Barcelona acull la mostra amb les millors fotografies del concurs internacional “Un Mar Obert a Tothom”.

El Siglo Comedy
Cultura

L'últim dijous de cada mes, la sala El Siglo es transformarà en un teatre que acollirà diferents còmics del panorama regional.

Sant Jordi 2024 a Sant Cugat
Cultura

Preparat/da per Sant Jordi? Participa d'aquesta cita tan especial i de la trentena d'activitats en les setmanes prèvies!

II Jornada de Cultura Medieval al Monestir
Cultura

Amb motiu del Dia dels Monuments i Llocs Històrics, el Museu de Sant Cugat celebra la II Jornada de Cultura Medieval.

Cicle Gaudí - Cinema
Cultura

Pel·lícula: Saben aquell.

En família

Puja al tren de les mines i fes un viatge al cor de la terra on aprendràs com s'extreia el carbó.

 

 

 

 

El + vist

<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

Vols viatjar en el temps? A la comarca del Vallès Occidental pots teletransportar-te al passat i reviure la Belle Époque a través de la seva arquitectura, del seu art i la seva gastronomia! L'itinerari per diferents ciutats que aquí et proposo et porta a conèixer des de construccions i dissenys que combinen l'elegància i la creativitat pròpies del Modernisme català fins a reminiscències de les antigues indústries, corda't el cinturó que comencem!

Quin plaer submergir-nos en la immensitat de la muntanya i passejar per la tranquil·litat dels boscos. Quin goig poder compartir l’experiència amb la família, els amics o gaudir-la en solitari. Però hem de ser conscients de la fragilitat de la natura, i per tant com és d’important informar-nos i conèixer bé el nostre entorn per a tenir el menor impacte possible sobre aquest.

Per això, avui volem celebrar el Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura amb la Fundació Kilian Jornet i el decàleg de bones pràctiques que han fet per a Barcelona és molt més. Per continuar gaudint de la natura amb qui més estimes i cuidant-la perquè també ho puguin fer les generacions futures.

Показывается результатов: 13 - 15 из 22.

Bloguers curiosos

Salta conmigo