Barcelona és enoturisme. Vine i gaudeix de propostes i experiències per a tots els gustos i paladars en tres zones vinícoles amb denominació d'origen i un paisatge excepcional.

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
Festa de la Fil·loxera a Sant Sadurní d’Anoia
Enoturisme

El foc i la música són les protagonistes de la Festa de la Fil·loxera. Un espectacle que ens explica com Sant Sadurní d'Anoia ...

Esmorzar fotogràfic entre vinyes. Estiu
Enoturisme

Descobreix la màgia de les vinyes amb Artium: un esmorzar eco, passejades entre vinyes i captura moments únics amb la teva càmera.

Enoturisme

Els cellers de la Ruta del Vi del Penedès donen la benvinguda a la temporada de verema amb l'organització de pícnics i experièncie...

Enoturisme

Els carrers del nucli antic d'Artés esdevenen un escenari a l’aire lliure en reconeixement a la cultura vitivinícola bagenca.

Enoturisme

Un viatge per submergir-te al cor del Penedès i conèixer què hi ha més enllà d'una copa de vi.

Maridatge de vins i formatges
Enoturisme

El vi i el formatge han estat, des de sempre, un maridatge estrella. Vine a gaudir d’un tast de vins acompanyat amb formatges...

S'estan mostrant 1 - 6 de 8 resultats.

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
<p>Una experiència enoturística a l'alça</p>

les cinc denominacions d'origen del vi i el cava que hi ha a les comarques de Barcelona pots fer de tot: aprendre a distingir entre un vi jove i un vi de criança, participar en les tasques diàries d'un celler, descobrir les diferents varietats de raïm, dormir en una finca vitivinícola... I, si t'agrada caminar, també pots seguir qualsevol dels itineraris senyalitzats que transcorren entre vinyes. Se t'acut una manera millor de passar el cap de setmana?

<p>Maduixes del Maresme, Arenys de Munt</p>

Vols veure com es cultiven les delicioses maduixes del Maresme? T'interessa conèixer el procés d'elaboració de la malvasia de Sitges? T'agradaria visitar un obrador d'embotits en plena acció o que un apicultor t'ensenyi les seves arnes? Et proposem un passeig gastronòmic per les comarques de Barcelona perquè puguis descobrir l'origen de tot el que menges.

<p>Les vinyes en bici</p>

Un territori vitivinícola ple de contrastos, amable pel seu relleu amb els que el volen conèixer a peu, amb cicloturisme o amb BTT. És l'Alt Penedès, comarca propera al mar, de clima privilegiat, i en què l'oferta gastronòmica, cultural i, és clar, enoturística, fan de la visita una experiència molt agradable, qui sap si inoblidable. El projecte Penedès360 et permet recórrer-la per etapes, tant a peu com sobre dues rodes.

S'estan mostrant 13 - 12 de 12 resultats.