Marxem de glàmping?

El glàmping és una opció que té cada cop més tirada per gaudir de la natura sense renunciar a cap comoditat. El nom ve de l’anglès: glamorous camping. No cal explicar molt més per entendre que és una experiència que et promet relax i tranquil·litat amb tots els luxes. A continuació, et proposem algunes opcions que tens molt a prop per gaudir de la costa, dels Pirineus i dels millors paisatges de les comarques de Barcelona. Les vols descobrir? 

Costa Barcelona

Si quan arriba el bon temps comences a sentir el cant de les sirenes i una força irrefrenable t’arrossega fins al mar, a la Costa Barcelona tens diverses opcions de glàmping on el descans està assegurat. Al sud de Barcelona, trobem el càmping Garrofer de Sitges on pots dormir en una tenda tipi que t'enamorarà. Sense moure’t del Garraf, el Càmping Vilanova Parc t’ofereix unes cabanes de conte, de fusta clara i molt lluminoses on caben fins a 6 persones. La tercera opció, una mica més al nord, és el Càmping Tres Estrellas de Gavà, les migdiades a l’ombra dels seus pins, diuen, són èpiques i podràs triar entre diferents models de cabana incloent una que sembla de la sèrie de Mandalorian.   

En aquesta zona, a més, tens tota mena d’activitats. Al Port Nàutic de Vilanova, per exemple, podràs divertir-te amb una gran multitud d'activitats aquàtiques. I si et canses del mar, el Parc del Garraf ofereix una gran diversitat d'itineraris senyalitzats i fins i tot algunes vies d'escalada per als més atrevits. 

La costa del sud de Barcelona està molt bé, però la del nord no es queda enrere. Les llargues platges del Maresme són una opció deliciosa, ideal per a practicar esports de vela, sortir a fer una volta amb caiac als ports esportius de Calella o Santa Susanna o, simplement, estirar-te a la platja i llegir una bona novel·la. Al Caballo de Mar, a Pineda, tens el mar tan a prop que podràs fer un banyet abans d’esmorzar, quan a la platja només hi ha els més matinadors. El Globo Rojo, a Canet de Mar i el Pins Resort de Malgrat t’ofereixen tot el confort en els seus nous bungalous i les vistes panoràmiques del Kanguro de Sant Pol i el Far de Calella són espectaculars.

Paisatges Barcelona

La costa està d'allò més bé, però l'interior ens ofereix racons inigualables i, sovint, menys freqüentats. Les comarques de Paisatges Barcelona t’ofereixen propostes autèntiques per reviure tradicions i tornar a l’essència del que som. No deixis de visitar els mercats de pagès com els de Vic o Manresa per recuperar el gust de l’autèntica gastronomia catalana i dels productes de km 0 fets amb cura i amor per la terra. I per dormir pots descansar en les tendes glàmping del Càmping Rupit.

Pirineus Barcelona

Finalment, si vols respirar l'aire pur de les muntanyes mentre camines per senders envoltats de natura verge, el Berguedà és la teva destinació. A Pirineus Barcelona pots fer una mica de tot: buscar bolets a la tardor, banyar-te a les rieres a l'estiu, una ruta amb raquetes a l'hivern o visitar algunes de les esglésies romàniques que hi ha escampades per tot el territori. Aquí tampoc hi falten càmpings dels bons. Al Cadí Vacances pots optar per un agradable bungalou de fusta i també tens opció de spa d'alta muntanya! I si el que vols és tenir les millors vistes a la més emblemàtica de les muntanyes catalanes ves al Càmping Mirador al Pedraforca o al Càmping Repòs del Pedraforca, tots dos ubicats a Saldes i envoltats d'uns paisatges impressionants. 

Triar se't farà complicat. A més a la pàgina de càmpings de Barcelona és molt més i al web de l'Associació de Càmpings de Barcelona pots trobar informació sobre moltes altres alternatives per a tots els gustos, així que ja no tens excusa per començar a planificar la teva propera escapada!


Weiterführende Informationen:

Associació de Càmpings de Barcelona

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal