No t'ho perdis

<p>Una imatge d'un tram senyalitzat de la ruta Tourdera (Fotografia: Bernat Figueras)</p>

Del Montseny a la Mediterrània, en bicicleta o caminant, t’espera un camí increïble... Estàs preparat per descobrir els paratges naturals que envolten el riu Tordera i la Riera d'Arbúcies? Resseguint els diferents trams d'aquest itinerari, podràs gaudir de l'esport i meravellar-te amb un recorregut únic, on els paisatges i la riquesa del patrimoni et deixaran bocabadat.

Properament...

Esport

7 curses d’orientació de caire popular i a l’abast de tothom.

Esport

Diferents modalitats de cursa en un entorn ideal al costat del mar i en un circuit molt pla.

Esport

Gaudeix d'una cursa en BTT i col·labora amb la Marató!

 

 

El + vist

<p>Ruta pel Santuari de Santa Maria de Queralt </p>

La tardor és l'època dels colors càlids. El taronja, el vermell i el groc tenyeixen els boscos amb una essència molt especial i els bolets de tots els colors apareixen entre les fulles. Et proposem sis itineraris per fer a peu i poder gaudir d'aquesta època de l'any. 

<p>Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny</p>

És fàcil parlar de sostenibilitat, però a vegades costa més portar-la a la pràctica. A l'hora de pensar en els plans pel cap de setmana o en una escapada més llarga pot ser que no sàpigues per on començar a buscar, per això avui t'oferim algunes de les millors propostes per practicar un turisme responsable al Vallès Oriental.

<p>Ultra Cavalls del Vent</p>

Wenn Sie gerne laufen und die Berge lieben, erwarten Sie in den Gebieten von Barcelona viele interessante Angebote. Harte Rennen, bei denen man seine Grenzen austesten kann, schmale Pfade, auf denen man wieder zu sich selbst finden kann, endlose Strecken, auf denen man die unglaubliche Schönheit der Natur genießen kann. Wählen Sie also Ihren Wettbewerb, ziehen Sie Ihre Laufschuhe an und machen Sie sich bereit, Schritt für Schritt ein ungewöhnliches Gefühl von Freiheit zu erleben.

Zeige 1 - 3 von 9 Ergebnissen.

Guies i mapes