Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

No t'ho perdis

<p>Fira Medieval i Festa de la Sal de Cardona</p>

Una de les formes més comunes de reviure l'època medieval a Catalunya i Barcelona és apropar-se al seu vast llegat romànic i gòtic. Però el que molts no saben és la quantitat de fires medievals que es poden gaudir al llarg de l'any en molts municipis ben a tocar de Barcelona.

Properament...

Pfirsich von Ordal
Gastronomia

Ein einzigartiger Pfirsich mit Eigenschaften, die er dem Trockenanbau verdankt. Die köstliche Frucht können Sie auf dem Pfirsichma...

Cultura

Acomiada l'estiu com ho feien les famílies barcelonines de principis del s. XX.

Modernisme-Messe von Canet
Fires

Jedes Jahr reist Canet in die Vergangenheit zuück, in die Zeit um 1900. Erleben Sie Bräuche und den Geist der Jahre des Modernisme...

 

 

El + vist

<p>Fira Medieval i Festa de la Sal de Cardona</p>

Una de les formes més comunes de reviure l'època medieval a Catalunya i Barcelona és apropar-se al seu vast llegat romànic i gòtic. Però el que molts no saben és la quantitat de fires medievals que es poden gaudir al llarg de l'any en molts municipis ben a tocar de Barcelona.

<p>Festa de la ratafia d'Igualada</p>

Si t'agrada la gastronomia, la tardor i Tots Sants és una època perfecta per gaudir-ne. Tot just comença la temporada de l'oli, els bolets estan en el seu màxim esplendor, treuen el nas la tòfona i el xató, és temps de tastar el vi novell i de matar el porc per fer-ne embotits… Vols degustar-los amb el millor ambient? Visita les fires i els mercats que s'organitzen a les comarques de Barcelona a la tardor. Et presentem propostes per morir-se de gust.

<p>Ruta del pa al Lluçanès</p>

Si enyores el pa de debò, el que es feia amb mètodes artesanals, farines locals i pasta mare, t’hem de dir que encara en pots trobar a llocs com la comarca natural del Lluçanès. Una terra amb identitat pròpia, a mig camí entre la Plana de Vic i el Berguedà, on l'activitat pagesa és molt viva i on els aliments no es fabriquen: es fan. La ruta del pa i del blat forment t'encantarà tant si ets un foodie modern com un avi amb nostàlgia del passat.

Zeige 1 - 3 von 8 Ergebnissen.

Guies i mapes