Barcelona és enoturisme. Vine i gaudeix de propostes i experiències per a tots els gustos i paladars en tres zones vinícoles amb denominació d'origen i un paisatge excepcional.

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
Vilantí, Festival de Música i Vi
Enoturisme

El Vilantí és un festival dedicat al vi i a la música realitzat en un entorn privilegiat, entre les vinyes del Penedès i al costat...

Mas de la Sala
Cultura

Fusionem esport amb geologia, cultura i gastronomia al Cogulló i voltants!

Esmorzar fotogràfic entre vinyes. Primavera
Enoturisme

Passejada fotogràfica per les vinyes d'Artium amb un esmorzar entre les vinyes, elaborat per l'elaborador de Cal Fusteret.

Tast de vins i gelats
Enoturisme

Viu una vivència única amb el nostre cuiner Slow,Us sorprendrà amb la seva creativitat i habilitat per combinar els deliciosos gel...

Medimàgic
Enoturisme

El Cota, és el festival de vins d'altura de Mediona

Abadal Music Fest
Enoturisme

Un cartell de luxe per a la tercera edició de l'Abadal Music Fest: Elena Gadel, Marta Robles, Els Amics de les Arts i Mishima.

Zeige 1 - 6 von 24 Ergebnissen.

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
<p>Festa de la Verema d'Alella</p>

La verema sempre ha estat identificada amb la festa. Des de temps antics, la recol·lecció del raïm ha tingut caràcter de ritual, ja sigui pel seu arrelament a les terres mediterrànies o per la seva ànima popular amb les colles formades per veremadors i veremadores. Encara que avui dia el procés està majoritàriament mecanitzat, el moment de separar el raïm de la vinya continua essent motiu de celebració, i són molts els pobles i ciutats de les comarques de Barcelona que organitzen festes de la verema obertes a tothom. Així que treu l'agenda!

<p>Cardona</p>

Aconseguir escapar-te amb els amics o amigues un parell de dies és d’aquells plans que t’alegren la vida. Costa consensuar el cap de setmana, el lloc, el pressupost i encara costa més deixar totes les obligacions ben ateses: la feina, els fills, els pares i l’eterna llista de coses pendents que mai no s’acaba... però quan ho aconsegueixes i de cop tens 24 o 48 hores per compartir, cuidar-te i celebrar l’amistat et retrobes a tu mateix i assaboreixes la felicitat fent el que t’agrada. Això és el que fan la Gemma i les seves amigues, cada any una s’encarrega d’organitzar l’escapada i aquest any han triat el Bages. Vols saber per què?

<p>Vistes des de l'Avenc de Tavertet</p>

Vols celebrar una data especial amb la teva parella amb una experiència única? No cal que agafis un avió i et plantis a l’altra punta del continent. A les comarques de Barcelona tens propostes úniques que deixaran la teva parella ben sorpresa. Et proposem 7 plans perquè escullis el que lliga millor amb l’amor de la teva vida. 

Zeige 4 - 6 von 12 Ergebnissen.