Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

No t'ho perdis

<p>Fira Medieval i Festa de la Sal de Cardona</p>

Una de les formes més comunes de reviure l'època medieval a Catalunya i Barcelona és apropar-se al seu vast llegat romànic i gòtic. Però el que molts no saben és la quantitat de fires medievals que es poden gaudir al llarg de l'any en molts municipis ben a tocar de Barcelona.

Properament...

Ordal Peach
Gastronomia

A unique peach thanks to the properties provided by the dryland farming. Buy this delicious fruit at the Ordal Peach Market.

Cultura

Acomiada l'estiu com ho feien les famílies barcelonines de principis del s. XX.

Catalan Modernist Fair of Canet de Mar
Fires

Every year, Canet de Mar travels back in time to the turn of the 20th century. Relive the customs and spirit of Catalan Modernism!

 

 

El + vist

<p>De compres a Terrassa</p>

Anar de compres mentre passegem per nuclis urbans plens d'història, edificis emblemàtics, carrers amb encant i dinàmiques avingudes és possible als eixos comercials de Granollers, Igualada, Mataró, Terrassa, Sitges, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. Hi trobaràs botigues de marques internacionals i establiments de tota la vida, una fórmula ideal per fer-hi el millor shopping. Si pots, mira, remena i compra en 8 eixos comercials absolutament únics

<p>Badalona</p>

Anar de compres per les comarques de Barcelona és un gran plaer que t'hauries de permetre. Terra endins o vora el mar, són molts els pobles i les ciutats que tenen botigues centenàries on l'elegància n'és la protagonista, comerços d'alimentació regentats per mestres artesans ben sibarites, farmàcies decorades amb mobiliari modernista, i locals de moda i complements on les creacions dels dissenyadors locals conviuen amb les marques internacionals més exclusives. Et proposem cinc destinacions de 'shopping' imprescindibles.

Showing 7 - 8 of 8 results.

Guies i mapes