No t'ho perdis

<p>Tram de la ruta del riu Tourdera entre Malgrat de Mar i Palafolls</p>

Calçat esportiu, roba còmoda, casc i una bicicleta. Això és tot el que necessites si vols passar un dia fantàstic pedalant a prop de casa. Surt a passejar en família, gaudeix de la natura i coneix la història amb aquestes sis rutes per fer amb bicicleta que et proposem a continuació.

Properament...

Ballateràpia a Viladecans The Style Outlets
Esport

Taller de ballateràpia gratuït a Viladecans The Style Outlets

Camí del Comiat (caminada)
Rutes

Després de l'estada d'Ignasi de Loiola a Manresa, el pelegrí va seguir la seva ruta cap a Jerusalem, continuant el camí que havia ...

Esport

Una sortida no competitiva per gaudir del paradís ciclista del Garraf i el Penedès.

 

 

El + vist

<p>Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny</p>

És fàcil parlar de sostenibilitat, però a vegades costa més portar-la a la pràctica. A l'hora de pensar en els plans pel cap de setmana o en una escapada més llarga pot ser que no sàpigues per on començar a buscar, per això avui t'oferim algunes de les millors propostes per practicar un turisme responsable al Vallès Oriental.

<p>Ruta pel Santuari de Santa Maria de Queralt </p>

La tardor és l'època dels colors càlids. El taronja, el vermell i el groc tenyeixen els boscos amb una essència molt especial i els bolets de tots els colors apareixen entre les fulles. Et proposem sis itineraris per fer a peu i poder gaudir d'aquesta època de l'any. 

<p>Ultra Cavalls del Vent</p>

If you like to run and the mountains, many interesting suggestions await you in the counties of Barcelona. Tough races where you can test your limits, narrow trails where you can find yourself again, endless tracks where you can enjoy the stunning beauty of nature. So choose your competition, put on your sneakers, and get ready to feel, stride by stride, an unusual feeling of freedom.

Showing 1 - 3 of 9 results.

Guies i mapes