No t'ho perdis

<p>Dijous Llarder a Vic</p>

El Carnaval és molt més que disfresses, desfilades amb carrosses, pregons satírics i balls tradicionals. La golafreria i un punt d'embriaguesa caracteritzen aquesta festa, i no en falten les ocasions per treure el ventre de pena entre Dijous Llarder i Dimecres de Cendra. En colla, això sí, que el "Rei dels Poca-soltes" detesta la solitud... Vols conèixer alguns dels més contundents àpats comunitaris de Carnestoltes?

Properament...

Passeig entre vinyes: Edició ornitologia
Enoturisme

Vine a gaudir de la natura amb tota la família. Farem un recorregut per la finca explicant la biodiversitat del Penedès que aquest...

Gastronomia

La Fira de l’arròs de Bagà, se celebra el segon diumenge de febrer. L’arròs es cou en una paella de 2,8 m de diàmetre i se’n repar...

Fat Thursday in Vic
Gastronomia

As befits a region well known for its cured sausages, Osona celebrates Fat Thursday with a great festival. Do you fancy coming alo...

 

 

El + vist

<p>Galets de Nadal</p>

Nadal és una celebració que a les comarques de Barcelona es viu en família i al voltant d'una taula plena de plats tradicionals. En un territori amb tanta diversitat de productes de qualitat, no deixa de sorprendre que el consens sobre el menú d'aquestes festes sigui tan gran. Els caldos contundents, la cuina de l'aviram, les amanides amb verdures de temporada i les torronades no hi poden faltar. Vols saber què s'acostuma a menjar en aquestes dates tan especials? 

<p>Mercat d'aviram a la Fira del Gall de Vilafranca</p>

Hi ha qui creu que la gastronomia és un paisatge posat a la taula, una afirmació sorprenent que a les comarques de Barcelona no pot ser més real. Amb una enorme diversitat de conreus i un litoral marí que és prodigiosament ric, són infinits els productes que pots descobrir cada dia al mercat, i més puntualment, a un munt de festes gastronòmiques tradicionals.

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

Showing 10 - 12 of 20 results.

Guies i mapes