Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

No t'ho perdis

<p>Fira Medieval i Festa de la Sal de Cardona</p>

Una de les formes més comunes de reviure l'època medieval a Catalunya i Barcelona és apropar-se al seu vast llegat romànic i gòtic. Però el que molts no saben és la quantitat de fires medievals que es poden gaudir al llarg de l'any en molts municipis ben a tocar de Barcelona.

Properament...

Marché aux pêches de l'Ordal
Gastronomia

Une pêche unique, qui doit ses grandes qualités à l'aridoculture. Achetez ce fruit délicieux sur le Marché aux pêches de l'Ordal !

Cultura

Acomiada l'estiu com ho feien les famílies barcelonines de principis del s. XX.

Foire moderniste de Canet
Fires

Chaque année, Canet voyage dans le temps, jusqu’en 1900. Revivez les us et coutumes ainsi que tout l’esprit des années du Modernis...

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

El + vist

<p>Fira del Formatge a Osona</p>

De la pastura de vaques, ovelles i cabres fins a taula en forma de formatge i postre làctic. Al Lluçanès no hi ha secrets i pots venir quan vulguis a comprovar tot el recorregut de la llet des dels camps, granges i processadores fins els restaurants

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

<p>Maduixes del Maresme, Arenys de Munt</p>

Vols veure com es cultiven les delicioses maduixes del Maresme? T'interessa conèixer el procés d'elaboració de la malvasia de Sitges? T'agradaria visitar un obrador d'embotits en plena acció o que un apicultor t'ensenyi les seves arnes? Et proposem un passeig gastronòmic per les comarques de Barcelona perquè puguis descobrir l'origen de tot el que menges.

Affichage des résultats 4 - 6 parmi 8.

Guies i mapes