Quina és la teva estació de l’any preferida? La tardor és ideal per passejar pel bosc i admirar tots els colors que ens regalen les fulles. Aquí et proposem un munt de plans per respirar natura i tranquil·litat envoltat dels millors paisatges.

Què et ve de gust?

Grand tour catalunya
Rutes

El Grand Tour és un viatge pels paisatges, la cultura, la tradició, la gastronomia i l'arquitectura més fascinants de Catalunya.

La Muntanya de Sal de Cardona
Natura

Et convidem a fer un recorregut guiat a 86 metres de profunditat per l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal. Un lloc esp...

El Castell de Cardona
En família

Descobreix el castell medieval, convertit en fortalesa moderna inexpugnable, més impressionant de Catalunya!

Marché au champignon de Cal Rosal
Gastronomia

Hygrophores, lactaires, petit-gris, chanterelles ... Quand la saison des champignons arrive, les communes du Berguedà étalent leur...

Vols més idees?

<p>Pedraforca</p>

Un dels majors secrets dels catalans són les coordenades on, cada tardor, les famílies surten a collir o caçar els bolets. Aquí et descobrim alguns indrets que són propicis per trobar-ne als peus dels arbres, això sí, no podem garantir que n'hi hagi perquè els bolets depenen de factors varis climatològics i de l'entorn. Recorda collir només els bolets que coneguis bé i ser respectuós amb la natura. Algunes de les àrees de pícnic que venen a continuació tenen barbacoes, així que podries arribar a cuinar els bolets que has collit.

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

<p>Àrea de pícnic del Coll de Josa</p>

T'agrada dinar amb bones vistes? Ets dels que es paren als miradors? Et proposem cinc àrees de pícnic amb mirador des d'on gaudir de l'espectacle de la natura.

Affichage des résultats 1 - 3 parmi 9.

<p>Temps de champignons</p>

Pendant toute l'année, la diversité des paysages des régions de Barcelone offre un monde de possibilités pour profiter des plaisirs de la gastronomie. Mais, à l'automne, la gamme d'aliments que l'on trouve sur les marchés est encore plus riche et les plats se remplissent de saveurs délicieuses et surprenantes, caractéristiques de la cuisine catalane. Avec le garde-manger rempli de produits de saison, vous serez heureux de l'arrivée du froid !

<p>Cimetière de Vilanova i la Geltrú</p>

Contrairement aux autres pays d’Europe, dans les régions de Barcelone, la visite des cimetières n’est pas une activité très fréquente. Et c’est dommage, car les complexes funéraires de ces contrées permettent d’admirer des tombes, panthéons et mausolées qui sont de vrais trésors. Vous ne le croyez pas ? Bloquez une matinée et laissez-vous surprendre par la richesse artistique, historique, culturelle et sociale de ces véritables musées en plein air.