Quina és la teva estació de l’any preferida? La tardor és ideal per passejar pel bosc i admirar tots els colors que ens regalen les fulles. Aquí et proposem un munt de plans per respirar natura i tranquil·litat envoltat dels millors paisatges.

Què et ve de gust?

La Muntanya de Sal de Cardona
Natura

Et convidem a fer un recorregut guiat a 86 metres de profunditat per l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal. Un lloc esp...

El Castell de Cardona
En família

Descobreix el castell medieval, convertit en fortalesa moderna inexpugnable, més impressionant de Catalunya!

Grand tour catalunya
Rutes

El Grand Tour és un viatge pels paisatges, la cultura, la tradició, la gastronomia i l'arquitectura més fascinants de Catalunya.

Marché au champignon de Cal Rosal
Gastronomia

Hygrophores, lactaires, petit-gris, chanterelles ... Quand la saison des champignons arrive, les communes du Berguedà étalent leur...

Foire au marron de Viladrau
Gastronomia

La Foire du marron de Viladrau vous surpendra en raison de la grande variété des produits proposés, de l’éclat des couleurs des pa...

Foire aux sorcières de Sant Feliu Sasserra
Fires

Souhaitez-vous découvrir l'univers de la sorcellerie ? Sant Feliu Sasserra explique tout ce que vous devez savoir sur les sorcière...

Affichage des résultats 1 - 6 parmi 7.

Vols més idees?

<p>Cau de Bruixes. Centelles</p>

Les comarques de Barcelona són plenes de llocs on el temps sembla haver-se aturat i el misteri es respira a cada revolt del camí. En aquesta atmosfera tan suggeridora, et convidem a deixar-te endur per l'encant i la bellesa d'alguns dels seus paratges, tot recordant els personatges de llegenda que els han fet cèlebres. 

<p>Fira de les Bruixes de Sant Feliu Saserra</p>

Tenim Tots Sants a tocar i és una bona ocasió per recuperar històries que ens posin els pèls de punta. Volem donar-li un toc nostrat, així que hem rebuscat entre les millors llegendes sobre bruixeria que tenim a les comarques de Barcelona. A més, veuràs que també es poden convertir en excursions per fer amb la família. Una ruta senderista es gaudeix més si coneixes la mitologia que hi ha darrere. 

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

Affichage des résultats 4 - 6 parmi 9.

<p>Temps de champignons</p>

Pendant toute l'année, la diversité des paysages des régions de Barcelone offre un monde de possibilités pour profiter des plaisirs de la gastronomie. Mais, à l'automne, la gamme d'aliments que l'on trouve sur les marchés est encore plus riche et les plats se remplissent de saveurs délicieuses et surprenantes, caractéristiques de la cuisine catalane. Avec le garde-manger rempli de produits de saison, vous serez heureux de l'arrivée du froid !

<p>Cimetière de Vilanova i la Geltrú</p>

Contrairement aux autres pays d’Europe, dans les régions de Barcelone, la visite des cimetières n’est pas une activité très fréquente. Et c’est dommage, car les complexes funéraires de ces contrées permettent d’admirer des tombes, panthéons et mausolées qui sont de vrais trésors. Vous ne le croyez pas ? Bloquez une matinée et laissez-vous surprendre par la richesse artistique, historique, culturelle et sociale de ces véritables musées en plein air.