Què et ve de gust?
Vols més idees?
Si t'agrada la gastronomia, la tardor i Tots Sants és una època perfecta per gaudir-ne. Tot just comença la temporada de l'oli, els bolets estan en el seu màxim esplendor, treuen el nas la tòfona i el xató, és temps de tastar el vi novell i de matar el porc per fer-ne embotits… Vols degustar-los amb el millor ambient? Visita les fires i els mercats que s'organitzen a les comarques de Barcelona a la tardor. Et presentem propostes per morir-se de gust.
Segons la tradició, la vigília de Tots Sants és la nit en què els difunts tornen de visita al món dels vius. A casa els esperen safates amb castanyes, panellets i vi dolç. I, a fora, la benvinguda continua amb festes ben divertides on gaudeixen del regal de la vida abans de tornar al seu lloc de repòs. No els facis ballar tots sols! Et presentem festes on celebrar la nits dels morts.
Un dels majors secrets dels catalans són les coordenades on, cada tardor, les famílies surten a collir o caçar els bolets. Aquí et descobrim alguns indrets que són propicis per trobar-ne als peus dels arbres, això sí, no podem garantir que n'hi hagi perquè els bolets depenen de factors varis climatològics i de l'entorn. Recorda collir només els bolets que coneguis bé i ser respectuós amb la natura. Algunes de les àrees de pícnic que venen a continuació tenen barbacoes, així que podries arribar a cuinar els bolets que has collit.
Affichage des résultats 4 - 6 parmi 8.
Contrairement aux autres pays d’Europe, dans les régions de Barcelone, la visite des cimetières n’est pas une activité très fréquente. Et c’est dommage, car les complexes funéraires de ces contrées permettent d’admirer des tombes, panthéons et mausolées qui sont de vrais trésors. Vous ne le croyez pas ? Bloquez une matinée et laissez-vous surprendre par la richesse artistique, historique, culturelle et sociale de ces véritables musées en plein air.
Pendant toute l'année, la diversité des paysages des régions de Barcelone offre un monde de possibilités pour profiter des plaisirs de la gastronomie. Mais, à l'automne, la gamme d'aliments que l'on trouve sur les marchés est encore plus riche et les plats se remplissent de saveurs délicieuses et surprenantes, caractéristiques de la cuisine catalane. Avec le garde-manger rempli de produits de saison, vous serez heureux de l'arrivée du froid !