La recomanació de la setmana

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

L’agenda del cap de setmana

Taller de pintura amb vermut
Enoturisme

Experimenta la pintura amb un toc de sabor al Taller d’Art i Vi a Masia Parcerisas. Gaudeix d'una experiència única amb la Lola co...

Mentalisme al Museu de Cera de Barcelona
Cultura

El mentalista Pablo Raijenstein i el Museu de Cera de Barcelona presenten “Mentalisme en el Museu de Cera”, un espectacle únic que...

taller infantil de Sant Jordi al Museu Episcopal de Vic
Cultura

Vine a conèixer l’amic drac del museu, iniciarem un viatge a la recerca de dracs, de cavallers i de princeses, ple de sorpreses pe...

Enoturisme

Recorregut per les vinyes, visita al celler, degustació de 4 formatges amb tast de 2 vins i 2 caves amb Ramón Roset.

Taller familiar: Excavem el Miocè
Cultura

Trobar un fòssil no és una feina fàcil. Cal saber on buscar però també com fer-ho.

Les herbes a la cuina
Cultura

Taller de plantes remeieres per aprendre a elaborar combinats d'herbes i xarops per endolcir begudes i pastissos. 

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

 

El + vist

<p>Vistes des de l'Avenc de Tavertet</p>

Vols celebrar una data especial amb la teva parella amb una experiència única? No cal que agafis un avió i et plantis a l’altra punta del continent. A les comarques de Barcelona tens propostes úniques que deixaran la teva parella ben sorpresa. Et proposem 7 plans perquè escullis el que lliga millor amb l’amor de la teva vida. 

<p>Posta de sol al Castell de Burriac</p>

A tots ens agrada visitar un castell, però si aquest té una llegenda, l'experiència encara és més completa. A les comarques de Barcelona hi ha una bona quantitat de fortaleses amb alguna història amagada entre les seves parets: relats sobre princeses i bandolers, animals que fan fugir a un gran exèrcit o llegendes sobre bruixes malvades... Si tens curiositat, para atenció perquè després de llegir aquestes històries voldràs visitar els escenaris on, diuen que una vegada, fa molts i molts anys, van passar de veritat.

<p>Vista de Gironella</p>

Tenen un patrimoni sorprenent, estan ubicats en un entorn que deixa sense alè o parlen de la història del nostre país. Aquests deu nuclis que trobaràs a continuació són deu dels pobles imprescindibles que has de visitar a les comarques de Barcelona. T’enamoraran pel seu llegat patrimonial i natural i et faran descobrir racons que probablement desconeixies. Som-hi?

Affichage des résultats 10 - 12 parmi 22.

Bloguers curiosos

Salta conmigo