Nadal a les comarques de Barcelona és molt més! Fires, mercats d'artesans, pessebres vivents, Pastorets, tallers infantils, pistes de gel, cavalcades, espectacles de llums... tot i més perquè gaudeixis d'aquest Nadal on vulguis i amb qui vulguis.

Pessebres vivents i Pastorets

Perquè les bones tradicions no s'han de perdre

No hi ha resultats.

I aquest Nadal, què fem amb els nens?

Amb aquestes propostes, les vacances escolars se't faran curtes

No hi ha resultats.

No hi ha resultats.

Fires de Nadal

Fires, firetes, mercats, markets, artesania... tot i més per fer el pessebre més top del barri i per triomfar amb els regals que facis.

No hi ha resultats.

I per cremar els turrons?

Doncs aquí tens propostes per quan decideixis acabar la sobretaula

No hi ha resultats.

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
6 pobles amb encant nadalenc

Si estàs pensant acabar l'any desconnectant de tot i el que et ve de gust és omplir els pulmons d'aire pur, estirar una mica les cames i endinsar-te en paisatges d'hivern… Doncs fes-ho! Ara és el moment de planificar l'escapada perfecta i visitar algun dels pobles amb més encant de les comarques de Barcelona. 

Visualitzar
9 fires per fer el pessebre

No cal marxar al nord d'Europa per gaudir de la màgia dels mercats de Nadal: a les comarques de Barcelona són molts els pobles i ciutats que organitzen boniques fires on comprar figuretes per al pessebre i tot tipus de guarniments tradicionals. Algunes hi són fins el 23 de desembre, però per què t'hauries d'esperar fins a l'últim moment? Apropa-t'hi aquest cap de setmana i deixa't inundar per la calidesa de l'esperit nadalenc.  

Visualitzar
Cites gastronòmiques de Nadal

Encara no saps què cuinar aquest Nadal? O potser sí que tens el menú pensat, però voldries aconseguir els ingredients amb la millor qualitat? Desitges gaudir dels plaers de la bona taula sense haver de trencar la guardiola? Doncs vine a les fires gastronòmiques que s'organitzen durant aquests dies als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona: hi trobaràs productes deliciosos per ficar a la cassola! Ja tens la cistella preparada?

Visualitzar

S'estan mostrant 4 - 6 de 9 resultats.

 

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
Fires

Torna a Castelldefels la Fira medieval Castrum Fidelis.